Skip to main content

Ada apa dengan Premium Beautiful corset




salam semua..
nak share lagi kebaikan pakai Premium Beautiful..

masalah nih sebenarnya mmg mengganggu kita especially
those yang dah kawin bertahun2 dan sampai ke saat ini masih belum
dikurniakan anak... Insyaallah rezeki mmg Allah akan bagi..
tapi tak salah kalau kita berusaha kan..

Kat luar sana mmg banyak sangat cara dan kaedah yang boleh digunakan 
tuk dapatkan zuriat... 
tak perlu kot senarai kat sini sebab u knows better kan..
tapi ini iena nak share dengan menggunakan Premium Beautiful dan juga Herba Maharani
insyaallah dengan izin dariNya 

DILEMA

Dah lama kawin?
tapi belum ada rezeki untuk mengandung?
Dah cuba pelbagai teknik?
dah habis ratusan / ribuan ringgit ?? 
tapi MASIH BELUM BERJAYA???
dalam hati nih Allah saja yang tahu betapa inginnya 



PREMIUM BEAUTIFUL..boleh membantu anda untuk mengandung..
Insyaallah dengan penggunaan yg betul dan digabungkan dengan pengambilan 'HERBA MAHARANI' boleh memulihkan kesuburan anda dan jangn terkejut ini adalah antara teknik perubatan yang PALING MURAH, tetapi EFEKTIF yang terdapat dalam pasaran!!!


macam mana :


  • menstabilkan  kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses kehamilan.
  • Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabil kan hormon (estrogen & progestron) anda secara semulajadi.
  • FIR didalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan serta meningkatkan peluang untuk HAMIL.
  • Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.
  • Ambil pula, Herba Maharani, dengan izinNya maka akan hamillah anda.

jadi kalau dah pelbagai cara yang dicuba 
tapi masih belum berhasil why not 
cuba pakai Premium Beautiful pulak
testimoni mmg da ada
 









antara testimoni yang menunjukkan kegembiraan
hati wanita setelah menggunakan Premium Beautiful 
dan ternyata rezeki mereka untuk mendapatkan anak
tercapai...



Insyaallah kita hanya berusaha yang tentukan adalah Allah Yang Maha Kuasa.



so why waits??????
contact me for your own set of Premium Beautiful
( yg boleh guna jugak lepas bersalin nanti kan)

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...