Skip to main content

Ada apa dengan Premium Beautiful corset




salam semua..
nak share lagi kebaikan pakai Premium Beautiful..

masalah nih sebenarnya mmg mengganggu kita especially
those yang dah kawin bertahun2 dan sampai ke saat ini masih belum
dikurniakan anak... Insyaallah rezeki mmg Allah akan bagi..
tapi tak salah kalau kita berusaha kan..

Kat luar sana mmg banyak sangat cara dan kaedah yang boleh digunakan 
tuk dapatkan zuriat... 
tak perlu kot senarai kat sini sebab u knows better kan..
tapi ini iena nak share dengan menggunakan Premium Beautiful dan juga Herba Maharani
insyaallah dengan izin dariNya 

DILEMA

Dah lama kawin?
tapi belum ada rezeki untuk mengandung?
Dah cuba pelbagai teknik?
dah habis ratusan / ribuan ringgit ?? 
tapi MASIH BELUM BERJAYA???
dalam hati nih Allah saja yang tahu betapa inginnya 



PREMIUM BEAUTIFUL..boleh membantu anda untuk mengandung..
Insyaallah dengan penggunaan yg betul dan digabungkan dengan pengambilan 'HERBA MAHARANI' boleh memulihkan kesuburan anda dan jangn terkejut ini adalah antara teknik perubatan yang PALING MURAH, tetapi EFEKTIF yang terdapat dalam pasaran!!!


macam mana :


  • menstabilkan  kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses kehamilan.
  • Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabil kan hormon (estrogen & progestron) anda secara semulajadi.
  • FIR didalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan serta meningkatkan peluang untuk HAMIL.
  • Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.
  • Ambil pula, Herba Maharani, dengan izinNya maka akan hamillah anda.

jadi kalau dah pelbagai cara yang dicuba 
tapi masih belum berhasil why not 
cuba pakai Premium Beautiful pulak
testimoni mmg da ada
 









antara testimoni yang menunjukkan kegembiraan
hati wanita setelah menggunakan Premium Beautiful 
dan ternyata rezeki mereka untuk mendapatkan anak
tercapai...



Insyaallah kita hanya berusaha yang tentukan adalah Allah Yang Maha Kuasa.



so why waits??????
contact me for your own set of Premium Beautiful
( yg boleh guna jugak lepas bersalin nanti kan)

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…