Skip to main content

Ada apa dengan Premium Beautiful corset




salam semua..
nak share lagi kebaikan pakai Premium Beautiful..

masalah nih sebenarnya mmg mengganggu kita especially
those yang dah kawin bertahun2 dan sampai ke saat ini masih belum
dikurniakan anak... Insyaallah rezeki mmg Allah akan bagi..
tapi tak salah kalau kita berusaha kan..

Kat luar sana mmg banyak sangat cara dan kaedah yang boleh digunakan 
tuk dapatkan zuriat... 
tak perlu kot senarai kat sini sebab u knows better kan..
tapi ini iena nak share dengan menggunakan Premium Beautiful dan juga Herba Maharani
insyaallah dengan izin dariNya 

DILEMA

Dah lama kawin?
tapi belum ada rezeki untuk mengandung?
Dah cuba pelbagai teknik?
dah habis ratusan / ribuan ringgit ?? 
tapi MASIH BELUM BERJAYA???
dalam hati nih Allah saja yang tahu betapa inginnya 



PREMIUM BEAUTIFUL..boleh membantu anda untuk mengandung..
Insyaallah dengan penggunaan yg betul dan digabungkan dengan pengambilan 'HERBA MAHARANI' boleh memulihkan kesuburan anda dan jangn terkejut ini adalah antara teknik perubatan yang PALING MURAH, tetapi EFEKTIF yang terdapat dalam pasaran!!!


macam mana :


  • menstabilkan  kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses kehamilan.
  • Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabil kan hormon (estrogen & progestron) anda secara semulajadi.
  • FIR didalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan serta meningkatkan peluang untuk HAMIL.
  • Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.
  • Ambil pula, Herba Maharani, dengan izinNya maka akan hamillah anda.

jadi kalau dah pelbagai cara yang dicuba 
tapi masih belum berhasil why not 
cuba pakai Premium Beautiful pulak
testimoni mmg da ada
 









antara testimoni yang menunjukkan kegembiraan
hati wanita setelah menggunakan Premium Beautiful 
dan ternyata rezeki mereka untuk mendapatkan anak
tercapai...



Insyaallah kita hanya berusaha yang tentukan adalah Allah Yang Maha Kuasa.



so why waits??????
contact me for your own set of Premium Beautiful
( yg boleh guna jugak lepas bersalin nanti kan)

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..