Skip to main content

aku dah rasa korang bila lagi



nak cerita apa yer....
hmmm



assalamualaikum semua..
sihat ker malam nih..
iena ok jer...



ok nak story pasal Premium Beautiful lah lagi
hehe... 
apa korang dah jemu baca pasal PB ..
then takpelah just klik jer tanda pangkah kat atas screen tuh...
iena tak nak paksa korang baca tapi kalau korang nak tahu kebaikan 
menggunakan Premium Beautiful corset then go ahead bacalah yer...



ok nih story pengalaman iena sendiri menggunakan PB sejak Mei 2011
(actually sejak 2002 dah guna tapi itulah tak cerdik lagi masa tuh)
honestly sapa yang tak mau cantik kan...
sapa yang nak badan makin lama makin membesar..




iena berani jamin semua wanita inginkan kelihatan cantik dan 
berbadan mantap... khas untuk suami tersayang...



alhamdulillah tergerak semula hati nih tuk pakai PB sebabnya 
dah tension sangat dengan bentuk badan and also sakit2 belakang nih
so di penghujung Mei iena mula pakai semula...
yup i bought a new set for me....
alhamdulillah sejak dari hari pertama pakai sampailah sekarang..
mmg boleh rasa perubahan pada diri sendiri...
kalau dulu asyik rasa sakit2 belakang now 
dah makin kurang... 



pasal bentuk badan...
kawan2 yang tegur dah makin berbentuk...
hehe.. alkisah baju2 kurung pun mmg dah rasa sangatlah besarnya...
huhu... 
for the time being berat mmg agak slow lah nak turun
tapi insyaallah iena gabungkan Lactolite dengan PB
huhu tak sabar lak nak tunggu hasilnya nanti...



dengan PB jugak masalah lain turut diselesaikan...
cam iena mmg selalu kena sakit kepala
dah hehe dengan menggunakan waist nipper jer
syukur ringan jer kepala nih 
buat macam mana??

haa masa nak tidur tuh korang boleh either balut kepala dengan waist nipper
or boleh jer letakkan atas bantal... and tido jerlah..
bangun jer esoknya mesti kepala jadi ringan jer...

selain tuk kuruskan badan (immediate effect)
PB jugak membantu menjaga aset orang wanita aka
our breast....

mmg ramai yang pakai merasai kesannya..
sejak pakai PB semakin 'tinggi' aset kita jadinya..
hehe... mahal kan..



so korang.. tak rugi membeli Premium Beautiful nih...
bagi iena sendiri its a 1 solution for all
nak kurus boleh
nak sihat boleh
nak look confident all the time tersangatlah boleh
nak tambah pendapatan lagi lah boleh...
senang sangat...




dah terbukit kan... 
masing2 menjadikan Premium Beautiful sebagai sumber pendapatan...
dan berjaya jugak mengangkat insan2 lain untuk sama2
berjaya dengan biz ini


iena sudahi dengan petikan di atas..
kalau anda sayangkan suami anda
dan ingin memastikan rumah tangga bahagia..
ini mungkin peluang untuk anda...

Promosi rebate masih berlangsung.. 
tapi penghujungnya mungkin October ini..
jadi siapa yang nak pakai Premium Beautiful dgn harga serendah RM 1700++
baiklah berbuat sekarang...

anda cuma perlu bayar serendah RM 189 dengan ansuran mudah dari 
RHB Easy Plan...
 

bawak ic jer korang... tak susah mana pun...
 
CONFIRM LAAA PASNI LAGI HEBAT


019-4795730
inz8799@yahoo.com
 
 

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…