Skip to main content

aku dah rasa korang bila lagi



nak cerita apa yer....
hmmm



assalamualaikum semua..
sihat ker malam nih..
iena ok jer...



ok nak story pasal Premium Beautiful lah lagi
hehe... 
apa korang dah jemu baca pasal PB ..
then takpelah just klik jer tanda pangkah kat atas screen tuh...
iena tak nak paksa korang baca tapi kalau korang nak tahu kebaikan 
menggunakan Premium Beautiful corset then go ahead bacalah yer...



ok nih story pengalaman iena sendiri menggunakan PB sejak Mei 2011
(actually sejak 2002 dah guna tapi itulah tak cerdik lagi masa tuh)
honestly sapa yang tak mau cantik kan...
sapa yang nak badan makin lama makin membesar..




iena berani jamin semua wanita inginkan kelihatan cantik dan 
berbadan mantap... khas untuk suami tersayang...



alhamdulillah tergerak semula hati nih tuk pakai PB sebabnya 
dah tension sangat dengan bentuk badan and also sakit2 belakang nih
so di penghujung Mei iena mula pakai semula...
yup i bought a new set for me....
alhamdulillah sejak dari hari pertama pakai sampailah sekarang..
mmg boleh rasa perubahan pada diri sendiri...
kalau dulu asyik rasa sakit2 belakang now 
dah makin kurang... 



pasal bentuk badan...
kawan2 yang tegur dah makin berbentuk...
hehe.. alkisah baju2 kurung pun mmg dah rasa sangatlah besarnya...
huhu... 
for the time being berat mmg agak slow lah nak turun
tapi insyaallah iena gabungkan Lactolite dengan PB
huhu tak sabar lak nak tunggu hasilnya nanti...



dengan PB jugak masalah lain turut diselesaikan...
cam iena mmg selalu kena sakit kepala
dah hehe dengan menggunakan waist nipper jer
syukur ringan jer kepala nih 
buat macam mana??

haa masa nak tidur tuh korang boleh either balut kepala dengan waist nipper
or boleh jer letakkan atas bantal... and tido jerlah..
bangun jer esoknya mesti kepala jadi ringan jer...

selain tuk kuruskan badan (immediate effect)
PB jugak membantu menjaga aset orang wanita aka
our breast....

mmg ramai yang pakai merasai kesannya..
sejak pakai PB semakin 'tinggi' aset kita jadinya..
hehe... mahal kan..



so korang.. tak rugi membeli Premium Beautiful nih...
bagi iena sendiri its a 1 solution for all
nak kurus boleh
nak sihat boleh
nak look confident all the time tersangatlah boleh
nak tambah pendapatan lagi lah boleh...
senang sangat...




dah terbukit kan... 
masing2 menjadikan Premium Beautiful sebagai sumber pendapatan...
dan berjaya jugak mengangkat insan2 lain untuk sama2
berjaya dengan biz ini


iena sudahi dengan petikan di atas..
kalau anda sayangkan suami anda
dan ingin memastikan rumah tangga bahagia..
ini mungkin peluang untuk anda...

Promosi rebate masih berlangsung.. 
tapi penghujungnya mungkin October ini..
jadi siapa yang nak pakai Premium Beautiful dgn harga serendah RM 1700++
baiklah berbuat sekarang...

anda cuma perlu bayar serendah RM 189 dengan ansuran mudah dari 
RHB Easy Plan...
 

bawak ic jer korang... tak susah mana pun...
 
CONFIRM LAAA PASNI LAGI HEBAT


019-4795730
inz8799@yahoo.com
 
 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...