Skip to main content

aku dah rasa korang bila lagi



nak cerita apa yer....
hmmm



assalamualaikum semua..
sihat ker malam nih..
iena ok jer...



ok nak story pasal Premium Beautiful lah lagi
hehe... 
apa korang dah jemu baca pasal PB ..
then takpelah just klik jer tanda pangkah kat atas screen tuh...
iena tak nak paksa korang baca tapi kalau korang nak tahu kebaikan 
menggunakan Premium Beautiful corset then go ahead bacalah yer...



ok nih story pengalaman iena sendiri menggunakan PB sejak Mei 2011
(actually sejak 2002 dah guna tapi itulah tak cerdik lagi masa tuh)
honestly sapa yang tak mau cantik kan...
sapa yang nak badan makin lama makin membesar..




iena berani jamin semua wanita inginkan kelihatan cantik dan 
berbadan mantap... khas untuk suami tersayang...



alhamdulillah tergerak semula hati nih tuk pakai PB sebabnya 
dah tension sangat dengan bentuk badan and also sakit2 belakang nih
so di penghujung Mei iena mula pakai semula...
yup i bought a new set for me....
alhamdulillah sejak dari hari pertama pakai sampailah sekarang..
mmg boleh rasa perubahan pada diri sendiri...
kalau dulu asyik rasa sakit2 belakang now 
dah makin kurang... 



pasal bentuk badan...
kawan2 yang tegur dah makin berbentuk...
hehe.. alkisah baju2 kurung pun mmg dah rasa sangatlah besarnya...
huhu... 
for the time being berat mmg agak slow lah nak turun
tapi insyaallah iena gabungkan Lactolite dengan PB
huhu tak sabar lak nak tunggu hasilnya nanti...



dengan PB jugak masalah lain turut diselesaikan...
cam iena mmg selalu kena sakit kepala
dah hehe dengan menggunakan waist nipper jer
syukur ringan jer kepala nih 
buat macam mana??

haa masa nak tidur tuh korang boleh either balut kepala dengan waist nipper
or boleh jer letakkan atas bantal... and tido jerlah..
bangun jer esoknya mesti kepala jadi ringan jer...

selain tuk kuruskan badan (immediate effect)
PB jugak membantu menjaga aset orang wanita aka
our breast....

mmg ramai yang pakai merasai kesannya..
sejak pakai PB semakin 'tinggi' aset kita jadinya..
hehe... mahal kan..



so korang.. tak rugi membeli Premium Beautiful nih...
bagi iena sendiri its a 1 solution for all
nak kurus boleh
nak sihat boleh
nak look confident all the time tersangatlah boleh
nak tambah pendapatan lagi lah boleh...
senang sangat...




dah terbukit kan... 
masing2 menjadikan Premium Beautiful sebagai sumber pendapatan...
dan berjaya jugak mengangkat insan2 lain untuk sama2
berjaya dengan biz ini


iena sudahi dengan petikan di atas..
kalau anda sayangkan suami anda
dan ingin memastikan rumah tangga bahagia..
ini mungkin peluang untuk anda...

Promosi rebate masih berlangsung.. 
tapi penghujungnya mungkin October ini..
jadi siapa yang nak pakai Premium Beautiful dgn harga serendah RM 1700++
baiklah berbuat sekarang...

anda cuma perlu bayar serendah RM 189 dengan ansuran mudah dari 
RHB Easy Plan...
 

bawak ic jer korang... tak susah mana pun...
 
CONFIRM LAAA PASNI LAGI HEBAT


019-4795730
inz8799@yahoo.com
 
 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…