Skip to main content

Bergambar adalah perkara WAJIB


salam semua.
hehe.. apa cerita.. sihat ker.. 
well actually while writing this post 
kepala iena masih sakit.. i dont know why??
sejak petang tadi lagi.. 

maybe sebab kepenatan sebab hari ini ada Pesta Ria di sekolah
mmg happening laaa 
budak2 mmg puas hati iena rasa


but not to tell you about it yet

heeheee the following pictures are actually taken masa
Sambutan Hari Raya peringkat sekolah itu hari
mmg da lama.. tapi yelah sebab iena da jarang update guna laptop
so banyak benda yang KIV



 
hmm tekun gilossss..
lepas sambutan raya kami ada meeting.. 
so semua dalam keadaan yang sudah tiada hati nak bermesyuarat
datang dalam keadaan paksa rela



eh asal gambar nih jatuh ke bawah laks...
hehe nih gambar sebelum meeting di atas..
gambar masa jamuan utk guru2 sekolah..
bagi anak2 murid makan puas2 then dorang balik barulah cikgu makan
makanan mmg berjenis2...
mmg penuh perut laaa
(tapi sebab ada PB n Lactolite so no worries)



dengan rakan2 guru yang sempoiii dan happening di sekolah
the lady yagn pakai purple tuh is also a PB wearer
and kak siti (green one) adalah my biz partner..
jom kak siti kita kasi gegar Perlissss



hehe yeke muka aku baby face..
sebab ramai dah yang cakap 
adehhh aku cam nak gelak pun ada
tapi tak lah sebab nanti orang kecik hati pulak

tapi what do u think..
aku rasa cam idak jer...


Comments

  1. haaa yeke areleez... hehe mekasih.. maybe sebab dok ajar bebudak kecik (year 1) tu pasal muka pun jadi cam budak2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...