Skip to main content

Bergambar adalah perkara WAJIB


salam semua.
hehe.. apa cerita.. sihat ker.. 
well actually while writing this post 
kepala iena masih sakit.. i dont know why??
sejak petang tadi lagi.. 

maybe sebab kepenatan sebab hari ini ada Pesta Ria di sekolah
mmg happening laaa 
budak2 mmg puas hati iena rasa


but not to tell you about it yet

heeheee the following pictures are actually taken masa
Sambutan Hari Raya peringkat sekolah itu hari
mmg da lama.. tapi yelah sebab iena da jarang update guna laptop
so banyak benda yang KIV



 
hmm tekun gilossss..
lepas sambutan raya kami ada meeting.. 
so semua dalam keadaan yang sudah tiada hati nak bermesyuarat
datang dalam keadaan paksa rela



eh asal gambar nih jatuh ke bawah laks...
hehe nih gambar sebelum meeting di atas..
gambar masa jamuan utk guru2 sekolah..
bagi anak2 murid makan puas2 then dorang balik barulah cikgu makan
makanan mmg berjenis2...
mmg penuh perut laaa
(tapi sebab ada PB n Lactolite so no worries)



dengan rakan2 guru yang sempoiii dan happening di sekolah
the lady yagn pakai purple tuh is also a PB wearer
and kak siti (green one) adalah my biz partner..
jom kak siti kita kasi gegar Perlissss



hehe yeke muka aku baby face..
sebab ramai dah yang cakap 
adehhh aku cam nak gelak pun ada
tapi tak lah sebab nanti orang kecik hati pulak

tapi what do u think..
aku rasa cam idak jer...


Comments

  1. haaa yeke areleez... hehe mekasih.. maybe sebab dok ajar bebudak kecik (year 1) tu pasal muka pun jadi cam budak2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..