Skip to main content

Bergambar adalah perkara WAJIB


salam semua.
hehe.. apa cerita.. sihat ker.. 
well actually while writing this post 
kepala iena masih sakit.. i dont know why??
sejak petang tadi lagi.. 

maybe sebab kepenatan sebab hari ini ada Pesta Ria di sekolah
mmg happening laaa 
budak2 mmg puas hati iena rasa


but not to tell you about it yet

heeheee the following pictures are actually taken masa
Sambutan Hari Raya peringkat sekolah itu hari
mmg da lama.. tapi yelah sebab iena da jarang update guna laptop
so banyak benda yang KIV



 
hmm tekun gilossss..
lepas sambutan raya kami ada meeting.. 
so semua dalam keadaan yang sudah tiada hati nak bermesyuarat
datang dalam keadaan paksa rela



eh asal gambar nih jatuh ke bawah laks...
hehe nih gambar sebelum meeting di atas..
gambar masa jamuan utk guru2 sekolah..
bagi anak2 murid makan puas2 then dorang balik barulah cikgu makan
makanan mmg berjenis2...
mmg penuh perut laaa
(tapi sebab ada PB n Lactolite so no worries)



dengan rakan2 guru yang sempoiii dan happening di sekolah
the lady yagn pakai purple tuh is also a PB wearer
and kak siti (green one) adalah my biz partner..
jom kak siti kita kasi gegar Perlissss



hehe yeke muka aku baby face..
sebab ramai dah yang cakap 
adehhh aku cam nak gelak pun ada
tapi tak lah sebab nanti orang kecik hati pulak

tapi what do u think..
aku rasa cam idak jer...


Comments

  1. haaa yeke areleez... hehe mekasih.. maybe sebab dok ajar bebudak kecik (year 1) tu pasal muka pun jadi cam budak2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…