Skip to main content

bukan sebarang korset... baca dulu...



salam semua...hehe iena dah balik ke Arau..
ya Allah rindunya kat anak2, balik dapat tengok dorang puas hati...

..........................................................................................................


so nak share ngan korang pasal Premium Beautiful lagi


70% FOR HEALTH 
AND 
30% FOR BEAUTY!!!
 


PREMIUM BEAUTIFUL
WORKS TO:

ENHANCE YOUR BODY SHAPE
CONTROL YOUR FOOD INTAKE
REDUCE PERIOD PAIN
REDUCE STRETCH MARKS
ENERGY BOOSTER
BACK SUPPORT
CONFINEMENT BENGKUNG
BREAST FEEDING MOM
TO CONCEIVE BABY
FERTILITY
TUMOR/LUMP
CYST/FIBROID
ETC




mmg banyak sangat kebaikan Premium Beautiful
nih.. kiranya pakai untuk semua benda 1 for all lah kan...
dan yang paling best adalah dengan menggunakan 
korang boleh detect apa2 yang tak kena dengan badan korang..

like an example below

mmg la akan buat kita worried kan but hey you its better now than never kan...
takkan dah tunggu sampai saat akhir baru nak tahu...so better if u detect dari sekarang n rawat
dari dibiarkan melarat

kalau nak cuba fitting Premium Beautiful corset blh jer contact iena.... sementara rebate masih ada nih..
rugi kalau tak amik sekarang sebab sapa nak bagi weiiii rebate RM150 senang2 jer
korang akan dapat set PB korang pada rega less than RM2000

dan sekiranya dalam hati tuh ada keinginan nak corakkan masa depan yang lebih baik
dan hidup BEBAS HUTANG



nak bagi sedikit kesenangan pada mak ayah, adik2, dan anak2


bonus pertama jer dah RM4500


banyak tuh boleh laaa kan top up2 kot kalau nak buat kenduri ker apa jgn takut kalau tak tahu camne nak buat sebab iena akan guide sampai boleh semua orang dalam proses pembelajaran dan selagi kita tak ambil langkah pertama selagi itulah kita akan di takuk lama

JOM JOIN GROUP KAMI...
KITA BERJAYA BERSAMA KUMPULAN

the latest achievement for our group our CDMs with their awards...

Macbook Air, iPad2, 3 notebooks all for FREE

019-479 5730
inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..