Skip to main content

bukan sebarang korset... baca dulu...



salam semua...hehe iena dah balik ke Arau..
ya Allah rindunya kat anak2, balik dapat tengok dorang puas hati...

..........................................................................................................


so nak share ngan korang pasal Premium Beautiful lagi


70% FOR HEALTH 
AND 
30% FOR BEAUTY!!!
 


PREMIUM BEAUTIFUL
WORKS TO:

ENHANCE YOUR BODY SHAPE
CONTROL YOUR FOOD INTAKE
REDUCE PERIOD PAIN
REDUCE STRETCH MARKS
ENERGY BOOSTER
BACK SUPPORT
CONFINEMENT BENGKUNG
BREAST FEEDING MOM
TO CONCEIVE BABY
FERTILITY
TUMOR/LUMP
CYST/FIBROID
ETC




mmg banyak sangat kebaikan Premium Beautiful
nih.. kiranya pakai untuk semua benda 1 for all lah kan...
dan yang paling best adalah dengan menggunakan 
korang boleh detect apa2 yang tak kena dengan badan korang..

like an example below

mmg la akan buat kita worried kan but hey you its better now than never kan...
takkan dah tunggu sampai saat akhir baru nak tahu...so better if u detect dari sekarang n rawat
dari dibiarkan melarat

kalau nak cuba fitting Premium Beautiful corset blh jer contact iena.... sementara rebate masih ada nih..
rugi kalau tak amik sekarang sebab sapa nak bagi weiiii rebate RM150 senang2 jer
korang akan dapat set PB korang pada rega less than RM2000

dan sekiranya dalam hati tuh ada keinginan nak corakkan masa depan yang lebih baik
dan hidup BEBAS HUTANG



nak bagi sedikit kesenangan pada mak ayah, adik2, dan anak2


bonus pertama jer dah RM4500


banyak tuh boleh laaa kan top up2 kot kalau nak buat kenduri ker apa jgn takut kalau tak tahu camne nak buat sebab iena akan guide sampai boleh semua orang dalam proses pembelajaran dan selagi kita tak ambil langkah pertama selagi itulah kita akan di takuk lama

JOM JOIN GROUP KAMI...
KITA BERJAYA BERSAMA KUMPULAN

the latest achievement for our group our CDMs with their awards...

Macbook Air, iPad2, 3 notebooks all for FREE

019-479 5730
inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…