Skip to main content

Camner nak pakai (eh terpanjang sudah)





Salam, hehe sapa yang masuk awal tadi mesti dah perasan something wrong kan.. opsss not a new entry just updated with pictures.. used my SGT Mobile AP so now boleh la nak guna internet di laptop.. so here goes how to wear your PB...Jangan silap pakai kang kata pulak tak dak kesan pun... haaa kalau kita pakai amik dari orang tak tentu mmg dorang tak ajarkan pakai cara yang betul tapi kalau amik dengan authorized agents especially dari team Hanis Haizi, kami mmg akan ajar A-Z tentang PB.



(1) LONG GIRDLE



1. Lipat bahagian kaki girdle around 2-3 times
2. Sarungkan seperti memakai seluar.Turunkan lipatan kaki girdle yang dilipat sebelum ini
3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
4. Perbetulkan kedudukan supaya selesa dan tidak melecet

*Tips #1 : Pastikan girdle terletak selesa di antara celah peha untuk mengelakkan peha melecet


(2) LONG BRA



1. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan sarungkan long bra ke badan
2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang mulai dengan cangkuk paling bawah dan cangkuk paling terkeluar(If u can reach the last hook, that means, the long bra is not ur size and u hafta get smaller size)
3. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan masukkan lebihan lemak di bahagian belakang ke dalam cup bra
4. Betulkan tali bra supaya selesa
5. Betulkan kedudukan bra

*Tips #2 : Kalau ada yang bermasalah pakai sendiri, boleh cuba ambil kain batik dan cangkuk daripada depan. Dah siap cangkuk kesemuanya, barulah pusing long bra ke kedudukan sebenar. Then, sambung dengan step 3-5 di atas

*Tips #3 - Kalau kain batik pun korang rasa cam susah nak pusing.. haaa nih iena punya rahsia.. iena guna kain yang ala2 licin tuh, cam kain semayang iena dari jenis yang licin so sarung jer kain sampai paras dada then pakailah long bra. Mmg senang... x percaya korang cuba tengok

(3) WAIST NIPPER




1. Pastikan rama-rama diamond di bahagian atas dan di tengah dada
2. Cangkukkan kesemua cangkuk bermula daripada cangkuk paling bawah. Pastikan tak boleh cangkuk yang paling terkedalam, sebab if u can cangkuk hook yang paling terkedalam, itu maknanya u hafta get smaller size.
3. Betulkan kedudukan.Tarik tali pelaras untuk kemaskan the waist nipper
4. Tahan nafas dan bawa tali pelaras ke hadapan.Cangkukkan hook tali pelaras mengikut keselesaan
5. Pastikan tie back(tali-tali di belakang korset) berada betul-betul di bahagian tengah badan dan selari.


"Wear It, Feel It, Share It"

haaa senang jer kan.. Mmg tak sampai pun setengah jam nak pakai.. tapi sila ambil maklum
bahawasanya sehari dua yang pertama mmg la agak susah nak pakai
yo lahhh dia baru nak amik mood badan kita.. so lepas2 tuh mmg
senangggg sangat.. sampai rasa tak mau buang..

hehe


transformation of my sifu


haaa tunggu apa lagi... 
jangan tunggu lama2 kang melepasssss....
sapa yang rugi... kita jugak...

Cash Rebate still available ...


PROMOTIONAL CASH REBATE:

1 set Premium Beautiful -- RM225.00 Cash Rebate
3 sets Premium Beautiful -- RM1000.00 Cash Rebate
5 sets Premium Beautiful -- RM1700.00 Cash Rebate
7 sets Premium Beautiful -- RM2500.00 Cash Rebate
10 sets Premium Beautiful -- RM4500.00 Cash Rebate


 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 
 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...