Skip to main content

Camner nak pakai (eh terpanjang sudah)





Salam, hehe sapa yang masuk awal tadi mesti dah perasan something wrong kan.. opsss not a new entry just updated with pictures.. used my SGT Mobile AP so now boleh la nak guna internet di laptop.. so here goes how to wear your PB...Jangan silap pakai kang kata pulak tak dak kesan pun... haaa kalau kita pakai amik dari orang tak tentu mmg dorang tak ajarkan pakai cara yang betul tapi kalau amik dengan authorized agents especially dari team Hanis Haizi, kami mmg akan ajar A-Z tentang PB.



(1) LONG GIRDLE



1. Lipat bahagian kaki girdle around 2-3 times
2. Sarungkan seperti memakai seluar.Turunkan lipatan kaki girdle yang dilipat sebelum ini
3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
4. Perbetulkan kedudukan supaya selesa dan tidak melecet

*Tips #1 : Pastikan girdle terletak selesa di antara celah peha untuk mengelakkan peha melecet


(2) LONG BRA



1. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan sarungkan long bra ke badan
2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang mulai dengan cangkuk paling bawah dan cangkuk paling terkeluar(If u can reach the last hook, that means, the long bra is not ur size and u hafta get smaller size)
3. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan masukkan lebihan lemak di bahagian belakang ke dalam cup bra
4. Betulkan tali bra supaya selesa
5. Betulkan kedudukan bra

*Tips #2 : Kalau ada yang bermasalah pakai sendiri, boleh cuba ambil kain batik dan cangkuk daripada depan. Dah siap cangkuk kesemuanya, barulah pusing long bra ke kedudukan sebenar. Then, sambung dengan step 3-5 di atas

*Tips #3 - Kalau kain batik pun korang rasa cam susah nak pusing.. haaa nih iena punya rahsia.. iena guna kain yang ala2 licin tuh, cam kain semayang iena dari jenis yang licin so sarung jer kain sampai paras dada then pakailah long bra. Mmg senang... x percaya korang cuba tengok

(3) WAIST NIPPER




1. Pastikan rama-rama diamond di bahagian atas dan di tengah dada
2. Cangkukkan kesemua cangkuk bermula daripada cangkuk paling bawah. Pastikan tak boleh cangkuk yang paling terkedalam, sebab if u can cangkuk hook yang paling terkedalam, itu maknanya u hafta get smaller size.
3. Betulkan kedudukan.Tarik tali pelaras untuk kemaskan the waist nipper
4. Tahan nafas dan bawa tali pelaras ke hadapan.Cangkukkan hook tali pelaras mengikut keselesaan
5. Pastikan tie back(tali-tali di belakang korset) berada betul-betul di bahagian tengah badan dan selari.


"Wear It, Feel It, Share It"

haaa senang jer kan.. Mmg tak sampai pun setengah jam nak pakai.. tapi sila ambil maklum
bahawasanya sehari dua yang pertama mmg la agak susah nak pakai
yo lahhh dia baru nak amik mood badan kita.. so lepas2 tuh mmg
senangggg sangat.. sampai rasa tak mau buang..

hehe


transformation of my sifu


haaa tunggu apa lagi... 
jangan tunggu lama2 kang melepasssss....
sapa yang rugi... kita jugak...

Cash Rebate still available ...


PROMOTIONAL CASH REBATE:

1 set Premium Beautiful -- RM225.00 Cash Rebate
3 sets Premium Beautiful -- RM1000.00 Cash Rebate
5 sets Premium Beautiful -- RM1700.00 Cash Rebate
7 sets Premium Beautiful -- RM2500.00 Cash Rebate
10 sets Premium Beautiful -- RM4500.00 Cash Rebate


 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 
 

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…