Skip to main content

Camner nak pakai (eh terpanjang sudah)





Salam, hehe sapa yang masuk awal tadi mesti dah perasan something wrong kan.. opsss not a new entry just updated with pictures.. used my SGT Mobile AP so now boleh la nak guna internet di laptop.. so here goes how to wear your PB...Jangan silap pakai kang kata pulak tak dak kesan pun... haaa kalau kita pakai amik dari orang tak tentu mmg dorang tak ajarkan pakai cara yang betul tapi kalau amik dengan authorized agents especially dari team Hanis Haizi, kami mmg akan ajar A-Z tentang PB.



(1) LONG GIRDLE



1. Lipat bahagian kaki girdle around 2-3 times
2. Sarungkan seperti memakai seluar.Turunkan lipatan kaki girdle yang dilipat sebelum ini
3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
4. Perbetulkan kedudukan supaya selesa dan tidak melecet

*Tips #1 : Pastikan girdle terletak selesa di antara celah peha untuk mengelakkan peha melecet


(2) LONG BRA



1. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan sarungkan long bra ke badan
2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang mulai dengan cangkuk paling bawah dan cangkuk paling terkeluar(If u can reach the last hook, that means, the long bra is not ur size and u hafta get smaller size)
3. Tunduk dalam posisi 90 darjah dan masukkan lebihan lemak di bahagian belakang ke dalam cup bra
4. Betulkan tali bra supaya selesa
5. Betulkan kedudukan bra

*Tips #2 : Kalau ada yang bermasalah pakai sendiri, boleh cuba ambil kain batik dan cangkuk daripada depan. Dah siap cangkuk kesemuanya, barulah pusing long bra ke kedudukan sebenar. Then, sambung dengan step 3-5 di atas

*Tips #3 - Kalau kain batik pun korang rasa cam susah nak pusing.. haaa nih iena punya rahsia.. iena guna kain yang ala2 licin tuh, cam kain semayang iena dari jenis yang licin so sarung jer kain sampai paras dada then pakailah long bra. Mmg senang... x percaya korang cuba tengok

(3) WAIST NIPPER




1. Pastikan rama-rama diamond di bahagian atas dan di tengah dada
2. Cangkukkan kesemua cangkuk bermula daripada cangkuk paling bawah. Pastikan tak boleh cangkuk yang paling terkedalam, sebab if u can cangkuk hook yang paling terkedalam, itu maknanya u hafta get smaller size.
3. Betulkan kedudukan.Tarik tali pelaras untuk kemaskan the waist nipper
4. Tahan nafas dan bawa tali pelaras ke hadapan.Cangkukkan hook tali pelaras mengikut keselesaan
5. Pastikan tie back(tali-tali di belakang korset) berada betul-betul di bahagian tengah badan dan selari.


"Wear It, Feel It, Share It"

haaa senang jer kan.. Mmg tak sampai pun setengah jam nak pakai.. tapi sila ambil maklum
bahawasanya sehari dua yang pertama mmg la agak susah nak pakai
yo lahhh dia baru nak amik mood badan kita.. so lepas2 tuh mmg
senangggg sangat.. sampai rasa tak mau buang..

hehe


transformation of my sifu


haaa tunggu apa lagi... 
jangan tunggu lama2 kang melepasssss....
sapa yang rugi... kita jugak...

Cash Rebate still available ...


PROMOTIONAL CASH REBATE:

1 set Premium Beautiful -- RM225.00 Cash Rebate
3 sets Premium Beautiful -- RM1000.00 Cash Rebate
5 sets Premium Beautiful -- RM1700.00 Cash Rebate
7 sets Premium Beautiful -- RM2500.00 Cash Rebate
10 sets Premium Beautiful -- RM4500.00 Cash Rebate


 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 
 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…