Skip to main content

Congratulation




to my lil bro
yg telah selamat berkonvokesyen pada 9 Oktober lepas
kami sekeluarga ada bersama meraikan hari bersejarahnya


kami sampai di Puncak Alam umah adik aku dalam kul 8 lbh
then few mins later abah n my sis plak sampai
we had dinner and then lepas lepak2 abah, mama n sis
balik ke KL, kami tido di situ
On 9th, kami gerak ke Putrajaya. Lunch di d'Arab.
First time aku mkn mknan dr sana. Sedap gak. Then later
the guys solat Zuhur before gerak ke PICC.




Bla, bla, bla. Layan the kids, beli bunga, main aci ligan
dengan Afi while waiting for the ceremony to end.



Done with that then off we go for an outdoor pshoot.
Saja x amik gmbr di studio sbb da alang2 byk
tmpt blh shoot gmbr so kami beraksi di situ saja.
We had so much fun. Pas abis gmbr2 km gerak ke Alamanda
for rehat2.












Then, the same night km gerak blik ke Kulim. Sian kat hubby
sbb kena drive alone sbb km semua tido. Anak2 standard
la kann, tp aku pun mmg flat abisss. Huhu arrived Kulim
at 4am and now i'm at Penang.



Published with Blogger-droid v1.7.4

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...