Skip to main content

Dapat jam tangan Mewah... PERCUMA JER..



salam semua..
hmmm apa nih yer



hehe senarai nama lah kan..
tapi untuk apa??


tahukah anda 
bahawa di dalam group Hanis Haizi
berkat tunjuk ajar dan dorongan setiap leader di bawah nya
setiap bulan akan ada saja nama2 yang terpapar di B32

nama utk apa nih??


nama2 di atas adalah mereka2 yang telah berjaya
mencapai target jualan
dan yang paling di laung2kan di dalam group ini adalah

JAM TANGAN

yang mana anugerah ini akan diberikan kepada mereka
yang berjaya menjual 50 set Premium Beautiful dalam tempoh sebulan
50 set adalah bersamaan dengan RM100,00 sales
 
bila dapat jam tangan nih..
al kisahnya mmg CONFIRM bonus bermula dengan 5 angka

insyaallah mmg iena pun target nak jam nih..
usaha harus seiring dengan impian..
semua orang boleh dapat..


my leader Bayah yang dah genggam 5 figure income..
iena pun nak jugak..


iena dah kawan2 menyediakan peluang untuk 
kita semua mengubah masa depan kita ke arah yang lebih baik
mmglah semuanya telah di tetapkan oleh Yang Maha Kuasa
tapi kita juga boleh melakukan perubahan..

Grab the chance to earn RM4500 as your 1st bonus
Free set of Premium Beautiful
Car Fund
Travel around the world for FREE
and lots more
019-4795730
inz8799@yahoo.com





Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...