Skip to main content

Dapat jam tangan Mewah... PERCUMA JER..



salam semua..
hmmm apa nih yer



hehe senarai nama lah kan..
tapi untuk apa??


tahukah anda 
bahawa di dalam group Hanis Haizi
berkat tunjuk ajar dan dorongan setiap leader di bawah nya
setiap bulan akan ada saja nama2 yang terpapar di B32

nama utk apa nih??


nama2 di atas adalah mereka2 yang telah berjaya
mencapai target jualan
dan yang paling di laung2kan di dalam group ini adalah

JAM TANGAN

yang mana anugerah ini akan diberikan kepada mereka
yang berjaya menjual 50 set Premium Beautiful dalam tempoh sebulan
50 set adalah bersamaan dengan RM100,00 sales
 
bila dapat jam tangan nih..
al kisahnya mmg CONFIRM bonus bermula dengan 5 angka

insyaallah mmg iena pun target nak jam nih..
usaha harus seiring dengan impian..
semua orang boleh dapat..


my leader Bayah yang dah genggam 5 figure income..
iena pun nak jugak..


iena dah kawan2 menyediakan peluang untuk 
kita semua mengubah masa depan kita ke arah yang lebih baik
mmglah semuanya telah di tetapkan oleh Yang Maha Kuasa
tapi kita juga boleh melakukan perubahan..

Grab the chance to earn RM4500 as your 1st bonus
Free set of Premium Beautiful
Car Fund
Travel around the world for FREE
and lots more
019-4795730
inz8799@yahoo.com





Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…