Skip to main content

dengan Premium Beautiful nak apa pun boleh.

 
 salam semua..
apa khabar harini.. sihatlah hendaknya yer

harini nak share pasal CDM Idol kami semua di B32
iaitu akak Siti Rohana kita
aka CDM Kak Ana




dulu
 
 
dan kini


sangatlah jauh bezanya...
kalau orang lain sure akan kata
'ala boleh laaaaa dia duit banyak'
'boleh buat treatment itu ini'



tapi kak Ana
berkat menggunakan hanya Premium Beautiful + Lactolite
dan Herba Maharani



beliau menjadi testimoni yang paling berjaya dalam biznes
dari 98kg sekarang tinggal 50kg

HEBAT



dan sekarang
 
 
Bukti kehebatan produk ;
Kesan dari penurunan berat badan kerana gabungan produk korset Premium Beutiful , lactolite dan herba maharani ...
Terus disahkan mengandung walaupun dah 8 tahun tak mengandung .. 
 quote dari CDM Kak Ana jugak

Fakta ;
Wanita bila anak dara , pasang badan , tapi bila dah kahwin ramai yg abaikan lekuk badan ; alasan dah ada suami , sibuk kerjaya dan sibuk jaga zuriat suami .
Adilkah utk seorang suami !
Perlu ingat suami ada 3 kuota lagi ..
Sebelum terlambat , jagalah lekuk badan dan kecantikan dalaman kita demi suami kerana ini adalah bonus seorang isteri kpd suami nan satu yg tak ternilai harganya .
sekurangnya sebelum melakukan sesuatu yg melukakan hati kita , suami berfikir seribu kali , takut kehilangan kita ...


Penyelesaiannya - Premium Beautiful, jamu maharani dan lacto lite

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…