Skip to main content

dengan Premium Beautiful nak apa pun boleh.

 
 salam semua..
apa khabar harini.. sihatlah hendaknya yer

harini nak share pasal CDM Idol kami semua di B32
iaitu akak Siti Rohana kita
aka CDM Kak Ana




dulu
 
 
dan kini


sangatlah jauh bezanya...
kalau orang lain sure akan kata
'ala boleh laaaaa dia duit banyak'
'boleh buat treatment itu ini'



tapi kak Ana
berkat menggunakan hanya Premium Beautiful + Lactolite
dan Herba Maharani



beliau menjadi testimoni yang paling berjaya dalam biznes
dari 98kg sekarang tinggal 50kg

HEBAT



dan sekarang
 
 
Bukti kehebatan produk ;
Kesan dari penurunan berat badan kerana gabungan produk korset Premium Beutiful , lactolite dan herba maharani ...
Terus disahkan mengandung walaupun dah 8 tahun tak mengandung .. 
 quote dari CDM Kak Ana jugak

Fakta ;
Wanita bila anak dara , pasang badan , tapi bila dah kahwin ramai yg abaikan lekuk badan ; alasan dah ada suami , sibuk kerjaya dan sibuk jaga zuriat suami .
Adilkah utk seorang suami !
Perlu ingat suami ada 3 kuota lagi ..
Sebelum terlambat , jagalah lekuk badan dan kecantikan dalaman kita demi suami kerana ini adalah bonus seorang isteri kpd suami nan satu yg tak ternilai harganya .
sekurangnya sebelum melakukan sesuatu yg melukakan hati kita , suami berfikir seribu kali , takut kehilangan kita ...


Penyelesaiannya - Premium Beautiful, jamu maharani dan lacto lite

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...