Skip to main content

first time korang


salam
heehee nak update jugak sikit
sebab cam keterujaan nih


malam nih kami ada dinner
waaa tak pernah lagi datang kursus siap ada hi dinner tau
so tonite cam dinner yang agak diff dari biasa lah

me n roomate
gila lah roomate aku nih mmg major in multimedia
setiap malam mmg tido lambat siapkan projek 
cayalah.. 
u go bebeh
aku force dia pakai inner silang gitu.. hehe
comeyyy jer



haaa amik kooo
setiap kumpulan kena antar wakil tuk sesi karaoke
seriusly mmg aku tak pernah le nak karaoke kalau dalam course kan
ishhhh tak reti weiii

tapi malam nih naik stage dengan kawan2 layan lagu Doa Untuk Kekasih
hehe...



seee kata jer hi dinner tapi pakai selipar turun bawah
ada ka patut??

tapi mmg sungguh happening laaa sebab
tak pernah lagi aku attend course yang fasi semua sporting sangat
tadak jurang antara kami
mmg semua have fun

aku rasa bab makan sikit jer.. sebab to be honest
makanan kat sini mmg sungguh mendukacitakan...
huhu


esok dah last day
tata semua..
it was a good and great time


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...