Skip to main content

first time korang


salam
heehee nak update jugak sikit
sebab cam keterujaan nih


malam nih kami ada dinner
waaa tak pernah lagi datang kursus siap ada hi dinner tau
so tonite cam dinner yang agak diff dari biasa lah

me n roomate
gila lah roomate aku nih mmg major in multimedia
setiap malam mmg tido lambat siapkan projek 
cayalah.. 
u go bebeh
aku force dia pakai inner silang gitu.. hehe
comeyyy jer



haaa amik kooo
setiap kumpulan kena antar wakil tuk sesi karaoke
seriusly mmg aku tak pernah le nak karaoke kalau dalam course kan
ishhhh tak reti weiii

tapi malam nih naik stage dengan kawan2 layan lagu Doa Untuk Kekasih
hehe...



seee kata jer hi dinner tapi pakai selipar turun bawah
ada ka patut??

tapi mmg sungguh happening laaa sebab
tak pernah lagi aku attend course yang fasi semua sporting sangat
tadak jurang antara kami
mmg semua have fun

aku rasa bab makan sikit jer.. sebab to be honest
makanan kat sini mmg sungguh mendukacitakan...
huhu


esok dah last day
tata semua..
it was a good and great time


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..