Skip to main content

i have my GREAT leaders what about you??







great leaders... 
that's what they are





masakan tidak...
mereka berjuang dengna tidak memikirkan hal mereka sendiri
sebaliknya memenuhi setiap undangan dan melayani setiap
permasalahan anak2 buah.
they are true fighters


and as rewards for their hardwork n determination
for FREE each of them received something..
Macbook Air, Asus Netbook, iPads....


that's the beauty of this biz..
u worked hard and u get rewards...
kalau kerja kita sekarang.. 
ko kerjalah sepenuh hati sehabis daya
belum tentu di penghujungnya kita mencapai apa yang kita impikan




bukanlah tidak bersyukur dengan rezeki yang telah di kurniakan 
tetapi kalau kita diberi peluang untuk melakukan sesuatu yang akan mendatangkan
kebaikan dan keselesaan buat kita tidak salah untuk mencuba kan.

"Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan ia sendiri yang berubah"


jadi keluar dari zon selesa masing-masing
lakukan perubahan agar masa depan kita dan anak2 kita terjamin..
 
 
 
 
JANGAN JADIKAN MASALAH ITU SEBAGAI ALASAN UNTUK TIDAK BUAT
SEBALIKNYA AMBIL IA SEBARANG DORONGAN 
DAN RANSANGAN UNTUK KITA LEBIH 
HEBAT DAN BERJAYA !!



019-4795730
inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...