Skip to main content

Jom jaga usus kita dgn Lactolite.








 
 
 
 






 
LACTOLITE is a yogurt drink with inulin (probiotic - good bacteria) and live culture (prebiotic - food for good
bacteria to ensure the long lasting of good bacteria in our digestion system).
The concept is just the same as in Vitagen and also in Nestle Bliss drink.
 
 salam semua..
harini nak share lagi tentang kebaikan mengambil lactolite

alhamdulillah pengalaman iena sendiri menggunakan lactolite mmg berkesan
especially when it comes to time nak ke toilet aka membuang
proses penghadaman jadi lebih mudah, dan tidak menyakitkan

betul kadang2 kalau makan tak tentu mmg mulalah perut rasa x sedap
pastu mcm kembung semacam jer, nak membuang pulak x bleh
eh ada tau org yg proses membuangnya 3-4 hari sekali


just imagine segala bentuk makanan yg ada dlm badan waktu tuh
tapi dengan lactolite proses tuh tak lama
senang laaa kan, badan.jadi lebih flat and sihat sbb tiada lagi
bahan2 yg tak diperlukan di dalm badan.
So iena mencadangkan pada korang2 yg ada masalah nak membuang
boleh sgtlah cuba lactolite. Harga sekotak RM158 tapi now iena bg
rega RM150 jer sekotak. Dalam setiap kotak ada 25 sachet.

Ingat tak dekat Nad yg buatkan header tuk iena aritu
skrg kan dia dlm pantang. Haaaa dengan memgamalkan pakai PB
dan minum lactolite now da susut more than 10 kgs


Hebat kan. Korang cubalah. X rugi pun.




contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..