Skip to main content

Jom jaga usus kita dgn Lactolite.








 
 
 
 






 
LACTOLITE is a yogurt drink with inulin (probiotic - good bacteria) and live culture (prebiotic - food for good
bacteria to ensure the long lasting of good bacteria in our digestion system).
The concept is just the same as in Vitagen and also in Nestle Bliss drink.
 
 salam semua..
harini nak share lagi tentang kebaikan mengambil lactolite

alhamdulillah pengalaman iena sendiri menggunakan lactolite mmg berkesan
especially when it comes to time nak ke toilet aka membuang
proses penghadaman jadi lebih mudah, dan tidak menyakitkan

betul kadang2 kalau makan tak tentu mmg mulalah perut rasa x sedap
pastu mcm kembung semacam jer, nak membuang pulak x bleh
eh ada tau org yg proses membuangnya 3-4 hari sekali


just imagine segala bentuk makanan yg ada dlm badan waktu tuh
tapi dengan lactolite proses tuh tak lama
senang laaa kan, badan.jadi lebih flat and sihat sbb tiada lagi
bahan2 yg tak diperlukan di dalm badan.
So iena mencadangkan pada korang2 yg ada masalah nak membuang
boleh sgtlah cuba lactolite. Harga sekotak RM158 tapi now iena bg
rega RM150 jer sekotak. Dalam setiap kotak ada 25 sachet.

Ingat tak dekat Nad yg buatkan header tuk iena aritu
skrg kan dia dlm pantang. Haaaa dengan memgamalkan pakai PB
dan minum lactolite now da susut more than 10 kgs


Hebat kan. Korang cubalah. X rugi pun.




contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata