Skip to main content

sangat membantu






salam semua,
hehe arini nak ulang tayang pasal Lactolite..
dulu dah buat dah satu entry pasal Lactolite nih... tp sbb mendpt
sambutan menggalakkan so nak up kan lagi cerita pasal produk kesukaan 
saya dan kesukaan ramai (saya yakin)


Apakah itu Nurich Lacto-Lite?

Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dan dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambahkan bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.

Ramuan Lacto-Lite

Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisionaer makanan (agen antipengerakan) yang dibenarkan.

Bagaimana hendak minum Lacto-Lite?

Campur 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau and minum terus. Elakkan penggunaan air panas.


Campur dengan jus pun sedap. Iena suka mix with Nestle Bliss tuh.


Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara. Penggunaan Lacto-Lite nie untuk proses detoxification, so, it's really important for us to drink lots and lots of plain water.... Macam biasalah kan minumlah 8 gelas air sehari - eh sama lak cam pakai PB 8 jam sehari


Harga Lacto-Lite

Ada 25 sachets dalam satu kotak. Satu kotak hanya RM158.00.

Lacto-Lite nie sesuai untuk siapa yer?

Sesuai untuk semua jenis kaum manusia kat atas muka bumi. Seriously. Especially, yang ader masalah susah sangat nak buang air besar.

Means, kalau dapat membuang pon, macam tak lawas, and tak puas. Lacto-Lite nie memang sangat sesuai untuk breastfeeding mothers, sebab ramuan nyer takkan sesekali mengurangkan susu badan. Sebab apa dia sesuai untuk ibu2 breastfeeding, sebab iena pun BF kan Afi sampai sekarang n consume Lactolite, so far nothing harm both of us.

Lacto-Lite nie akan membersihkan usus, so, after minum nie, proses membuang air besar akan jadi lebih mudah. Tapi, takder la sampai sakit perut.


Lepas tue badan akan terasa lebih ringan...:) Kalau pengambilan Lacto-Lite secara consistent, lamer-lamer not only usus kiter bersih, tapi, kulit muker pon jadik gebus dan mulus, sebab toksin dah takder dalam badan kiter...:)

Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?

* Menyingkirkan toksin badan
* Menggalakkan metabolism
* Mengurangkan beban badan
* Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
* Membantu dalam penghadaman
* Membantu melegakan sembelit
* Membantu sintesis vitamin

 kalau korang nak tahu inilah rahsia (eh bukan rahsia dah sebab dah ramai yang tahu)
CDM Siti Rohana. Transformasi yang sungguh HEBAT.




so if you feel like trying out this product
give me a call. am happy to distribute this to you.
All you need to do is contact me, order your Lactolite, bank in the money
and the delivery will be on the following day (after duit masuk lah yer)


I love sharing with u all. Sharing means i care.


019-4795730 or inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…