Skip to main content

Suami Isteri






X kira anda lelaki ataupun perempuan.

Semua mahukan kelihatan segak dan lawa.
Isteri mmg mahu kelihatan cantik dan
istimewa di mata suami, tp kadang2
disebabkan terlalu sibuk menguruskan rumahtangga
kita ambil mudah ttg penampilan dan mbiarkan
kecantikan dan keistimewaan kita.

Lelaki pun begitu, berapa ramai yg dah berisi
selepas kawin, kalau dulu 6 pack jadi aset
tp sekarang 6 pack kemana apa kemana. Penampilan
semua buang ke tepi, dengan pegangan
dah ada isteri apa aku kesah, bini masak sedap sgt.

Hmmmm apa kata skrg ubah penampilan diri anda
(suami dan isteri) dgn menggunakan Premium Beautiful.
Yang lelaki hilangkanlah perut yg membuncit bagaikan
sedang mengandung itu dgn menggunakan waist nipper.
Yang isteri pulak amik one set Premium Beautiful dan
herba maharani utk kecantikan luaran dan dalaman.

Lepas tuh isteri sayang suami dan suami akan
sayang isteri makin hebat sebab kesan penggunaan PB
adalah utk suami dan isteri.

Hubungi iena

019-4795730
inz8799@yahoo.com
Published with Blogger-droid v1.7.4

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..