Skip to main content

The view from our meeting room



salam semua
hehe sorrylah no updates for the time being
sedang attend course so nak berblog agak kurang
di tambah pulak hotel nih tak provide internet..

kalau nak kena bayar RM8/hour
wahhhhh 




so the alternative way is my SGT of course..
mujur jugak ada built in internet nih..
so i can take pictures and upload it to my facebook




satu subjek yang aku suka amik adalah gambar pantai nih
tengok air pantai 
tengok gambar awan
alahai sukanya



the course was ok lah..
banyak sesi pembentangan...
sesi buat lesson plan
adehhh but am happy sebab

my group member sangatlah HAPPENING



mmg group yg sangat kontroversi
hehe... sebab mungkin kamilah yang sgt bising di dalam
meeting room ini.. hahaha
tapi aku suka
that is why it is important to be in the right group
sebab kita akan cepat rasa serasi dan cepat mesra
dan boleh buat kerja dengan senang hati
(eh sama lah dengan biz aku - BE IN THE RIGHT GROUP)


last day will be on Friday
hehe... cant wait to me my girls n boys.. huhu rindu
setiap hari hubby will make video call
terlepas lah jugak rindu dpat tgk anak2 tersayang..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..