Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

tetiba teringin sangat nak .....

buleh tak tetiba teringin nak pakai dress ginitapi yg cover up ler...of course kenalah yang boleh menutup aurat..


 erkssss agak tidak sesuwaiii cutting yang belakang tuhtapi colour cam cantiksss ler


simple jer.. tapi cantik jugak kantapi kalau nak pakai dress ginibody kenalah cantik kan...

huhu walaupun tak delah body cutting modeltapi sebolehnya biarlah berbentuk sikit..
hehe...tak sabar nak pakai dress gini..bila eh..
2012????



FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

uuuuuuu si dia berbaju kebaya....

salam semua

hmm cuti2 sekolah ni alkisahnya ramai yang berkenduri kan...ramai jugak yang nak naik pelamin kan..hmmm ramai jugak yang nak pergi kenduri kan..
alkisah ramai yang nak melaram dengan kebaya pelbagai fesyentapiiiiiiiii




erkssss kalau terbonjol ginialangkah tidak eloknya berkebaya kan... ala iena tahulah sebab kekadang iena pun akan berfikir dua kali jugak kalau nak berkebaya dulu

tapi sekarang tidak lagiboleh sarung kebaya tanpa segan silusebab da ada Premium Beautiful

dengan Premium Beautiful bukan saja dapat body mantappppp, lebih sihattapi 

1. income besar (4-5 angka bergantung kepada usaha anda)2. free trips around the world (3x setahun) dengan layanan 5 bintang3. lotssssss of awards - bermula dengan jam tangan- handbag- tabung kereta- tabung wawasan
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Team Kerang!!! Teluk Batik best....

nak tahu cerita di sebalik gegambar inisila tunggu yer.. sebab now dalam mood tak berapa nak center..keletihan.. back to back aku di tepian pantai..huhusun burn semua cukup dah...


FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Rahsia saya walaupun makan banyak!!

salam semuaheeee belum tido sebab tadi baru siapkan cover buku penerangan for something..
mmg simple abis sebab i dont really have any editting softwareharap diterima dek pihak penaja..
so sebab da on laptop kan jadi terus la nak menaip sikit

arini nak story pasal berkursus dan makan
cuba angkat tangan sapa yang tak pernah pergi kursus??
ada ker??
alhamdulillah tahun nih jadual iena mmg pack dengan pelbagaikursus/meeting/taklimat dsbnyasampai GB pun da cop iena nih mmg kaki kursus...adoiiii apa leh buat.. asik nama saya jer yang kena...(tapi best sebab dapat ilmu2 yang baru)


bila berkursus nih...satu perkara yang paling dan agak merunsingkan adalah bab MAKAN


apa taknya kalau berkursus makan paling koman6 kali sehari... adoiiiiiikalau kena hotel yang mmg masak superb.. haaa rugilah kan kalau tak makan
cam hotel yang iena duduk sekarang... not too badwpun masakan biasa2 jer...tapi kalau dah biasa2 pun makannya sampai 6x sehariidak ker akan membuatkan badan sedikit membesar..
kalau dulu mmg elak l…

HUTANG??!!

adalah sesuatu yang paling kita cuba elakkantapi sedarkah kita bahawasanyasemakin kita cuba jauhi semakin ia mendekati 



that is the reason why i join biznes9/10 sumber rezeki adalah dari berniaga kandengan berniaga betul insyaallah kita semua boleh berjaya..
jgn hanya kejar nak kaya cepattapi niat berniaga biar ikhlas...

iena boleh kongsikan cara untuk kita DEBT FREEset jer time n tempat nak jumpakita boleh sembang2..
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO  Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Sambil kerja sambil senyum gembira

salam semuasepanjang minggu nih aku ada di Langkawi(so sesapa nak jumpa iena di Langkawi silakan yer)
ini kursus aka Mesyuarat yang sedang aku ikutiduduk di de Baron Resort nihcantik aaa tempat dia
 semalam ada taklimat pasal Mesyuarat kami nihtak ramai adalah dalam 40 orang jer
haha buat muka happy sebab kerja aku tidaklah sesusah manaalkisahnya orang lain lagi pening tau
haaaa inilah kerja aku...hehe
Premium Beautiful!!! Tanpa diet yg menyusahkan anda mampu miliki bentuk badan yg HEBAT dan anda akan jadi lebih SIHAT. KURANGKAN masalah berat badan, sengugut, migrain, keputihan, sakit belakang, postur badan, wallahhh mcam2 lg. Bantu detect breast cancer, cyst. Prevention is BETTER than cure. Contact me 019 4795730. PB for women and men!!!FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Picturessss

salam semua
sorry la dah agak lama tak berupdate..


iena sedang dalam kursus di Langkawi
huhu
balik dari Serdang itu hari terus ke Langkawi pulak..








gegambar di bawah adalah di sekitar 
Majlis Ulangtahun Hai O ke 19












Bakal CDM Fazi punya group
walaupun tak semua yang hadir










team DSM Bayah
tak sangka dapat jumpa korang






with my leader
thanks for the help and guidance




all together we are having fun
sangat best
dapat jumpa dengan all sideline in biz
jumpa all leaders


and definitely jumpa dengan CDM Hanis Haizi
sempat jugak di personal touch oleh beliau...

THE BEST GROUP FOR PREMIUM BEAUTIFUL AGENTS...

salam semua
Tahun 2011, bakal menyaksikan seramai 30 orang CDM menaiki pentas! Tahukah anda, sebanyak 21 orang daripada Stokis B32??? Dan ini adalah leaders yang dilahirkan sendiri oleh CDM Hanis Haizi. Hebat bukan.
B32 mmg penuh dengan kejutan !!

in order to succeed you need to make sure that you are not working aloneyou need to get all the supports, knowledges
and you will get all this fromour group
B32under CDM KAK ANA, CDM ABG LAN, CDM HANIS HAIZI DAN CDM RAZALI ZAINFREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Jalan2 sambil sponsor

Salam semua. Maaf yer agak tak berupdate blog ini. Sibuk yg amatssss dgn pelbagai kerja2 d sekolah, rumah, biz and so on. Tapi alhamdulillah masih mampu dilakukan. The following are pictures taken masa iena sponsor sorg prospek utk biz. Told u this biz is about sharing ways to generate side income.

Kalau hendak seribu daya, jgn jadikan alasan sbg modal untuk terus duduk di zon selesa. Tumpang muda dan sihat nilah peluang terbaik tuk bantu menyara keluarga. Kot takut satu hari nanti apa2 berlaku (minta dijauhkan, tp kita hanya merancang), sekurang2nya ada backup plan kita.






Sapa kata kena mula dgn 10set. No such thing, kalau itu yg korg dgr then itu mmg SALAH. We are
given the choice to start with what ever that we have. Dalam erti kata lain, tiada paksaan. U join dgn modal RM 50 for registration, then itu jelah. Then ikutlah camner nak mula biz. Kalau u hv modal for 10set, then proceed n terus entitled Sales Manager. Itu jer caranya. Apapun ia terserah pada anda!!!






Kejayaan dala…

Premium Beautiful and Free Trip

Salam.

PROMOSI REBATE MASIH ON!!
TO THOSE YG NAK DAPAT PENJIMATAN DGN
PEMBELIAN SET PREMIUM BEAUTIFUL SECARA TUNAI
ATAU KAD KREDIT ATAU RHB EASY PLAN
BOLEH DAPATKAN SET ANDA SEGERA.





PROMOSI PAKEJ VIETNAM TURUT BERLANGSUNG SERENTAK.
SIAPA TAHU INI PELUANG ANDA TERBANG SECARA
PERCUMA DAN MENDAPAT LAYANAN 5 BINTANG.
CONTACT IENA 019 4795730.
SAMA2 KITA USHAKAN AGAR MASA DEPAN LEBIH
BAIK DARI SEBELUMNYA.





Aktiviti budak kecik

Hmm inilah kerja Afi. Dia kata dia dok buat 'tok nun'.
Apa itu?
Haaa 'tok nun' adalah back hoe atau jentera pengorek tanah.
Hmmmm layan jerlah.


Published with Blogger-droid v1.7.4

Vietnam, are u ready?

Salam semua,
so the company decided
to invite all of u out there to join
the latest package which is VIETNAM.

Pakej 32 nih sgtlah mudah dan i want all of
my gorgeous reader to take this challenge.
We are going to do this together.



Pakej PERCUMA ini cover tiket pergi balik,
penginapan, makan minum n jalan2. U all cuma
sedia duit untuk SHOPPING. Haaaa tunggu apa


lagi. Contact cepat 019 4795730. Semua pun BOLEH.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Banyak lagi produk yang HEBAT

salam semua,sihat kot kan.. kalau tak sihat jgn lupa makan ubat n please banyakkan lah berehat,
bukan tak boleh bekerja tapi badan pun kena rehat jugak sekali sekala
hmm okeh, so today iena nak share pasal satu lagi product dari Hai O Marketing
Bio- Ever Nano Cream


 well actually iena dah mmg terbaca pasal produk nih dalam buku hitam kami tuhtapi tak pernah pulak nak cuba sampailah one day my SILberhajat nak beli produk nih sebabnya ada kawan dia rekemenkan tuk dia..
so i googled for some info berkenaan dengan Bio Ever Nano Cream



Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

alkisahnya B…

Tadak alasan lagi bagi yang sudah kurus

sapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautifulhaaaa korang yang kata... yelah mmg badan tuh dah kurus tapi cuttingnya ada tak??betul2 ideal weight ker??
kalau belum then pakailah Premium Beautifulkita nih kadang2 bila rasa badan dah kurus tuh mmg cantik dah..tapi sebenarnya ada yang belum cantik 


mungkinkah kita terlalu kurus??atau kurus dan aset pun kurus???hehe... tak sedap jugak kalau kita punya aset pun kurus kan..
so cam akak Marina nihher case was dia pakai PB sebab nak kasik naik her aset..itu mmg hasrat dia sebabnya dia dah mmg kurusalkisah tengok emaknya pakai hari pertama jer terus aset dia hebat..(her breast okey)so dia pun suggest nak try
after about 2 monthnow she is one happy ladysebab bukan saja breast yang bertambah mantaptetapi jugak dia dah dapat her ideal weight
berat badan ideal mmg idaman semua tapi kadang2 tuh kita target kurus jer..ideal tidak....
so bila dah ideal, isi badan dah pejal eloksuami mana yang tak suka kan..she claimed yang hubby dia sekarang suka…