Skip to main content

Aku nak yang nih.. tak kira **cross my finger**

 
 
Pakej Vietnam bermula sekarang - kepada yang berminat
join biz Premium Beautiful dan Hai O dalam bulan November mmg
best sangat sebab company dah open pakej percutian yang baru...

all you need to do is contact me for details...
inz8799@yahoo.com atau boleh call/sms 019-4795730
 
korang dah pernah pergi Vietnam ker..
best tak??


 
 
 iena tak pernah so bila company buka peluang nih
harusss laaa nak grab kan..
its going to be my 1st FREE OF CHARGE trip
 
 
 
menarik jugak nih 
tapi tak best laaa kalau tak dapat bawak korang pergi sekali
jommm laaa korang
(eh cam iklan kat radio lak, ala iklan Lisa Surihani tuh)


senang sangat...
this is like the easiest challenge company pernah bagi..
nak qualified sangat easy..


nak tahu.. just buzz me..
kita pergi sama2 jom.
bila lagi nak gi jalan2 secara PERCUMA..

3 bulan buat kerja, then terus dapat gi jalan2 secara PERCUMA
xkan tak nak kot...

Comments

  1. aweks vietnam yg dlm gambar last tuh kiutlah! ;)

    ReplyDelete
  2. Ala iena x cun ker? Muahahaha. Lawak jer.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…