Skip to main content

Tadak alasan lagi bagi yang sudah kurus

 
 
 
 sapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautiful
haaaa korang yang kata...
 
 
 
yelah mmg badan tuh dah kurus tapi cuttingnya ada tak??
betul2 ideal weight ker??

kalau belum then pakailah Premium Beautiful
kita nih kadang2 bila rasa badan dah kurus tuh mmg cantik dah..
tapi sebenarnya ada yang belum cantik 



mungkinkah kita terlalu kurus??
atau kurus dan aset pun kurus???
hehe... 
tak sedap jugak kalau kita punya aset pun kurus kan..

so cam akak Marina nih
her case was dia pakai PB sebab nak kasik naik her aset..
itu mmg hasrat dia sebabnya dia dah mmg kurus
alkisah tengok emaknya pakai hari pertama jer terus aset dia hebat..
(her breast okey)
so dia pun suggest nak try

after about 2 month
now she is one happy lady
sebab bukan saja breast yang bertambah mantap
tetapi jugak dia dah dapat her ideal weight

berat badan ideal mmg idaman semua 
tapi kadang2 tuh kita target kurus jer..
ideal tidak....

so bila dah ideal, isi badan dah pejal elok
suami mana yang tak suka kan..
she claimed yang hubby dia sekarang suka pegang2 dia
alaaaaaa halal kan tak kisah ler nak pegang ke apa
hak dia.. and he terang2 lagi puji his wife yang makin cantik...

kan hebat tuh...


so kepada yang dok teringin2 nak pakai tapi takut2 nak buat pilihan 
toksah laaa dok tunggu lagi...
takkan nak tunggu sampai cik abang tuh sound badan dah naik
body dah tak macam dulu
baru nak kalut kan..
pelaburan membeli Premium Beautiful adalah pelaburan 
ke arah kesihatan kita...



 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..