Skip to main content

Tadak alasan lagi bagi yang sudah kurus

 
 
 
 sapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautiful
haaaa korang yang kata...
 
 
 
yelah mmg badan tuh dah kurus tapi cuttingnya ada tak??
betul2 ideal weight ker??

kalau belum then pakailah Premium Beautiful
kita nih kadang2 bila rasa badan dah kurus tuh mmg cantik dah..
tapi sebenarnya ada yang belum cantik 



mungkinkah kita terlalu kurus??
atau kurus dan aset pun kurus???
hehe... 
tak sedap jugak kalau kita punya aset pun kurus kan..

so cam akak Marina nih
her case was dia pakai PB sebab nak kasik naik her aset..
itu mmg hasrat dia sebabnya dia dah mmg kurus
alkisah tengok emaknya pakai hari pertama jer terus aset dia hebat..
(her breast okey)
so dia pun suggest nak try

after about 2 month
now she is one happy lady
sebab bukan saja breast yang bertambah mantap
tetapi jugak dia dah dapat her ideal weight

berat badan ideal mmg idaman semua 
tapi kadang2 tuh kita target kurus jer..
ideal tidak....

so bila dah ideal, isi badan dah pejal elok
suami mana yang tak suka kan..
she claimed yang hubby dia sekarang suka pegang2 dia
alaaaaaa halal kan tak kisah ler nak pegang ke apa
hak dia.. and he terang2 lagi puji his wife yang makin cantik...

kan hebat tuh...


so kepada yang dok teringin2 nak pakai tapi takut2 nak buat pilihan 
toksah laaa dok tunggu lagi...
takkan nak tunggu sampai cik abang tuh sound badan dah naik
body dah tak macam dulu
baru nak kalut kan..
pelaburan membeli Premium Beautiful adalah pelaburan 
ke arah kesihatan kita...



 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...