Skip to main content

Tadak alasan lagi bagi yang sudah kurus

 
 
 
 sapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautiful
haaaa korang yang kata...
 
 
 
yelah mmg badan tuh dah kurus tapi cuttingnya ada tak??
betul2 ideal weight ker??

kalau belum then pakailah Premium Beautiful
kita nih kadang2 bila rasa badan dah kurus tuh mmg cantik dah..
tapi sebenarnya ada yang belum cantik 



mungkinkah kita terlalu kurus??
atau kurus dan aset pun kurus???
hehe... 
tak sedap jugak kalau kita punya aset pun kurus kan..

so cam akak Marina nih
her case was dia pakai PB sebab nak kasik naik her aset..
itu mmg hasrat dia sebabnya dia dah mmg kurus
alkisah tengok emaknya pakai hari pertama jer terus aset dia hebat..
(her breast okey)
so dia pun suggest nak try

after about 2 month
now she is one happy lady
sebab bukan saja breast yang bertambah mantap
tetapi jugak dia dah dapat her ideal weight

berat badan ideal mmg idaman semua 
tapi kadang2 tuh kita target kurus jer..
ideal tidak....

so bila dah ideal, isi badan dah pejal elok
suami mana yang tak suka kan..
she claimed yang hubby dia sekarang suka pegang2 dia
alaaaaaa halal kan tak kisah ler nak pegang ke apa
hak dia.. and he terang2 lagi puji his wife yang makin cantik...

kan hebat tuh...


so kepada yang dok teringin2 nak pakai tapi takut2 nak buat pilihan 
toksah laaa dok tunggu lagi...
takkan nak tunggu sampai cik abang tuh sound badan dah naik
body dah tak macam dulu
baru nak kalut kan..
pelaburan membeli Premium Beautiful adalah pelaburan 
ke arah kesihatan kita...



 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…