Skip to main content

Family comes first!!


FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730 



.....................................................................

salam semua
hehehe...
harini nak story pasal cuti2 dengan family last 2 week di KL
since kami pergi atas sebab urusan kerja my hubby
so mmg transportation adalah a major problem

yerlah we have to wait for my dad (after working hour)
barulah boleh jalan2..
imagine laaa anak2 dah mati kutu tak tau apa nak buat di rumah my dad
huhu sian..
sabarjerlah kan apa leh buat


petang lepas kerja
my dad siap2 solat semua terus bawak cucunya jalan2..
hehe.. kami gi lepak2 dekat taman nih
ramai orang main layang2.. sukalah anak2ku itu
tapi apakan daya mmg hari tidak windy...
so layang2 tak banyak yang dapat naik..



so bawak dorang jalan2.. 
sambil2 tengok orang kat taman tuh
best jugak dapat jalan2 nih
yerlah one whole day asyik terperap kat rumah 
sekali2 dapat jalan2 di park mmg best




cantik kan...


puas hati dapat jalan2 kat situ
anak2 of course ler jumpa playground 
terus hadap itu jerlah..
yg mama nih nak jalan2 pun tak dapat..
huhu
tapi takperlah yang penting dorang happy



this area was suppose to be for adults
tapi dorang nak jugak main
haha
layankan jer.. janji tak mendatangkan  mudarat sudah




muka happy sebab dapat g main2 kat taman
wpun hari agak lembap jer sebab ujan kan
tapi its ok..

nanti boleh datang lagi..



Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…