Skip to main content

Family comes first!!


FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730 



.....................................................................

salam semua
hehehe...
harini nak story pasal cuti2 dengan family last 2 week di KL
since kami pergi atas sebab urusan kerja my hubby
so mmg transportation adalah a major problem

yerlah we have to wait for my dad (after working hour)
barulah boleh jalan2..
imagine laaa anak2 dah mati kutu tak tau apa nak buat di rumah my dad
huhu sian..
sabarjerlah kan apa leh buat


petang lepas kerja
my dad siap2 solat semua terus bawak cucunya jalan2..
hehe.. kami gi lepak2 dekat taman nih
ramai orang main layang2.. sukalah anak2ku itu
tapi apakan daya mmg hari tidak windy...
so layang2 tak banyak yang dapat naik..



so bawak dorang jalan2.. 
sambil2 tengok orang kat taman tuh
best jugak dapat jalan2 nih
yerlah one whole day asyik terperap kat rumah 
sekali2 dapat jalan2 di park mmg best




cantik kan...


puas hati dapat jalan2 kat situ
anak2 of course ler jumpa playground 
terus hadap itu jerlah..
yg mama nih nak jalan2 pun tak dapat..
huhu
tapi takperlah yang penting dorang happy



this area was suppose to be for adults
tapi dorang nak jugak main
haha
layankan jer.. janji tak mendatangkan  mudarat sudah




muka happy sebab dapat g main2 kat taman
wpun hari agak lembap jer sebab ujan kan
tapi its ok..

nanti boleh datang lagi..



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…