Skip to main content

ikan

 
salam semua
hehe apa hal laaa pulak tetiba kuar gambar ikan nih
aku jual ikan pulak ker...

heheee idakler gitu
cumanya nak share...
ini gambar last 2 week masa aku kursus di Langkawi..
 


 
ikan buaya itu sudah makan ikan sepat
sebelum nih tak pernah2 dia bertindak begitu walaupun 
ditinggalkan agak lama
tapi hari tu tak tahulah kenapa tetiba jer dia gi makan ikan tuh
huhu
dah nasib ko lah ikan sepat


 


 
dan kemarin yakni hari Jumaat
ikan cuci cermin (aku tak tau nama saintifiknya)
pulak mati.. huhu tak tahan sungguh ikan tuh dengan kami
dah berapa ekor kami beli
yang besar yang kecik
huhu adik aku cakap ikan tuh susah nak mati
mungkin dek kerana duduk dengan ikan jenis ganas2 kot...

dan harini ikan yang kaler hitam ngan oren th
aku nengok dah cam nyawa2 ikan
(haaa betul2 lah kan)
sisik dia pun dah tertanggal
di tambah pulak geng2 dalam akuarium tuh dok buat dia 
cam makanan. 
haaa tuh semua dok keliling dia dan gigit2 dia
(adoiiiii)
sian aku nengok..
hang in there yer ikan..


- rasanya kalau ikan nih, kalau dah nyawa2 ikan.. dia akan jadi habuan tuk ikan2 lain kot kan..

 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata