Skip to main content

kenapa Premium Beautiful untuk ibu2 selepas bersalin aka dalam pantang??

 
wanita yang sudah berkahwin pastinya mengimpikan saat
menjadi ibu kan...

so topik harini adalah keperluan Premium Beautiful kepada
seorang isteri yang bergelar ibu/ bakal ibu
(jadi suami sila ambil perhatian dan baca)

 
 
 
bila dah di sahkan mengandung mmg gembira
menjaga setiap tingkahlaku dan kesihatan diri agar 
bayi yang dikandung sihat 





tapi apa berlaku selepas dari proses kelahiran
selepas menimang si comel yang dinanti2 selama 9 bulan



hmmm ramai yang mula lepas tangan bila memikirkan
pasal bentuk badan
kalaupun ada sekadar hangat2 tahi ayam
workout pun ikut mood
(bukan semua, those yang berjaya mmg salute n congrats...)


kalau da sampai gini haaa
adooooiii cik abang tuh mmg laa di mulut kata
xper ok jer nih
tapi di hati ada ker korang tahu


that is why iena suggest korang pakailah Premium Beautiful
 Kenapa?? Sebab PB ada benefit seperti di bawah:


*Mengeluarkan ANGIN dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula TULANG PINGGUL yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang BEKU dan BERKETUL-KETUL dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan PROSES TANGAS) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Menghilangkan STRETCH MARK akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit biasanya terjadi apabila memakan jamu)
*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

kalau pakai dengan disiplin
ala 8 jam jer sehari
pasti berbaloiiiii


 
 
 
 
 
 
 sekarang yang tinggal 
adalah 
membuat KEPUTUSAN
mahu atau tidak??
 

the best price ever
Rebate RM150 for cash buyers
Grab this now and more free giftsssss

only valid in December 2011

 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…