Skip to main content

kenapa Premium Beautiful untuk ibu2 selepas bersalin aka dalam pantang??

 
wanita yang sudah berkahwin pastinya mengimpikan saat
menjadi ibu kan...

so topik harini adalah keperluan Premium Beautiful kepada
seorang isteri yang bergelar ibu/ bakal ibu
(jadi suami sila ambil perhatian dan baca)

 
 
 
bila dah di sahkan mengandung mmg gembira
menjaga setiap tingkahlaku dan kesihatan diri agar 
bayi yang dikandung sihat 





tapi apa berlaku selepas dari proses kelahiran
selepas menimang si comel yang dinanti2 selama 9 bulan



hmmm ramai yang mula lepas tangan bila memikirkan
pasal bentuk badan
kalaupun ada sekadar hangat2 tahi ayam
workout pun ikut mood
(bukan semua, those yang berjaya mmg salute n congrats...)


kalau da sampai gini haaa
adooooiii cik abang tuh mmg laa di mulut kata
xper ok jer nih
tapi di hati ada ker korang tahu


that is why iena suggest korang pakailah Premium Beautiful
 Kenapa?? Sebab PB ada benefit seperti di bawah:


*Mengeluarkan ANGIN dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula TULANG PINGGUL yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang BEKU dan BERKETUL-KETUL dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan PROSES TANGAS) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Menghilangkan STRETCH MARK akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit biasanya terjadi apabila memakan jamu)
*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

kalau pakai dengan disiplin
ala 8 jam jer sehari
pasti berbaloiiiii


 
 
 
 
 
 
 sekarang yang tinggal 
adalah 
membuat KEPUTUSAN
mahu atau tidak??
 

the best price ever
Rebate RM150 for cash buyers
Grab this now and more free giftsssss

only valid in December 2011

 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…