Skip to main content

my baby.....


 salam semua..
adoiiii lamanya tak update blog nih...
been busy here and there..
sampai nak update pun tak sempat..

just want post few picture of my new baby 




hubby bought this as my birthday present..
yaaaaa its been ages but still i want to put it here...


 he did asked me what i want for my birthday this year...
i told him i sangat envy dengan galaxy note and camera dslr...
(bukannya aku pandai sangat pun dslr ke apa r ker...)
sbb this camera mmg ada dalam my wishlist to buy this year
i thought of getting this baby with my own money laaa
my biz bonus 


 
 
 
but on the 22nd of December
when we met up at Hotspring Sg Klah
he gave me this..

alaaaaaa so sweet
the idea of giving me this was such a sweet one
but he cant make it to dad's apartment on the 21st
so terlewat laa dapat adiah..
tapi tak kisah...


 
so now...
iena dah ada satu benda yang mmg iena nak sangat..
skrg masih proses explore lagi..
sebab yang iena tahu mmg setting auto jer...
yg lain belum terror...

 
2012 is just around the corner...
cant believe it, how time flies....
so if you want to change your life 360 degree..
from nobody to somebody
with savingssss, big BONUSsss, dream car, free trips around the world
you should make your first step now!!!!

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730 
 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..