Skip to main content

sampai bila nak tengok saja????

 
 



 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 
 
 



 
 
boleh nampak tak??
 
 



haaa jgan laaa dok amal2 amik pil2 diet nih
bukan saja kita tak tahu isi kandungannya
tapi jugak boleh menjejaskan banyak lagi organ dalaman kita
huhu tak sesuwaiiii

sekarang bertukarlaaa pada penggunaan Premium Beautiful yer
pelaburan RM2K tuh berbaloiiii sesangat sebab
PB ada jaminan seumur hidup..
dan material PB mmg susah nak rosak 
melainkan anda sendiri yang merosakkannya...
hehe..






wanita mahupun lelaki sangatlah di alu2kan tuk buat biznes nih
bukti kejayaan lelaki dalam bidang nih pun da ada
even husband pada CDM Hanis Haizi 
(CDM glam, CDM idola ramai sebab pada usia 27 thn da memiliki
financial freedom, da ada simpanan jutaan ringgit, da ada 2 BMW, blh bawak 
2 bus biz partners gi Hong Kong dll)
CDM Razali 






yg sebelum nih dah stabil dengan kerja dalam bidang IT
pun berhenti kerja dan buat fulltime biznes pakaian dalam wanita
haaaa apa kesss????

senang tak senang biz nih..
even student pun 
(yg belum ada pendapatan sendiri)
boleh berjaya dalam biz nih...
tak ker TERKAGUM disitu !!!!!!

jadi yang kat luar sana tunggu apa lagi
kalau rasa sampai ke saat ini 
simpanan belum nak berapa cukup, hutang lebih dari duit yang dok dapat
duit kat mak bapak pun kadang bagi kadang tak,
anak2 pun kadang2 kena tengok saja bila mana
kita tak berapa nak ada duit utk beli apa yang mereka mahu...

then you should think again....
SAMPAI BILA NAK JADI MACAM NIH??

fikir2kanlah.....
tapi kalau rasa nak berubah then just contact iena..
kita kongsikan cara...
ini bukan MLM yang mana anda boleh tengok
orang lain goyang kaki untuk berjaya..
 
seriously u need to work to get paid...


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…