Skip to main content

singgah bermalam di Cameron Highland


 update lagi sebab sambil2 tunggu generate timetable
so last day dekat Hotspring (kami tido semalam jer wpun book for 2 nite)
we decided to go to Cameron Highland..
waaa best...



memandangkan kami gerak dari Sungkai so mmg kena ikut Tapah ler
the nearest road kan..
adoiiii jalan mmg memoningkan kepala lah...
apa leh buat...

mujur si kecik tido time nih
so iena boleh rehat ler sambil2 sedut udara segar sepanjang mendaki ke CH



 my sis requested kami pit stop di Bharat Tea ..
mmg nyaman n sedap jer duduk kat sini..
sambil melayan udara nyaman sambil hirup teh segar dari taman
dan sepotong kek




amik gambar dari atas jer..
sebab malas nak turun lagipun Afi tido
so minum2 cepat2 then amik gambar serba serbi



sambil my dad n mom n siblings
layankan anak2 buah yang sedang kelaparan





then iena naik atas balik tmpt parking sbb 
sian pulak dekat Hn yg tengah tunggu Afi
sempat snap few pictures jugak




 

 sampai kat tmpt parking alkisah Afi dah bangun
so tukar diaper semua
and then terus gerak ke Brinchang...
 
 

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…