Skip to main content

Vietnam, satu IMPIAN !!!!

 
 salam 
insyaAllah kalau diizinkan olehNya tahun depan nak jejak 
kaki ker
 

VIETNAM !!!!!!



 
Rebut peluang buat biz PB dan produk Hai O mulai November 2011. 
Dapat habuan fly ke Vietnam secara percuma. 
Layanan 5 bintang. Sapa nak bagi??? 
Cuba fikir kalau pergi sendiri, kena keluar duit tiket, 
penginapan, jalan2 kat sana, shopping, makan minum. 
Hmmm blh tahan banyak kan. So pilih nak ker xnak?
 





 beri peluang untuk diri sendiri merasa kejayaan !!!
 
jangan kerana KEGAGALAN orang lain
kita merendahkan KEUPAYAAN diri
 



 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

  1. Keje berjalan je ko.. heavent sungguh.. wish u all da best

    ReplyDelete
  2. Dila pun blh. Nih camner nak share pasal blog iena kat sepaku.

    ReplyDelete
  3. Bejalan FREE Of Charge saper x mau kan heee.. caiyokk Iena, Vietnam will be yours.. :-)

    ReplyDelete
  4. Bayah, sapa xmau. Semua pun mau. InsyaAlah fight smp detik terakhir.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..