Skip to main content

tiba saatnya aku menggembirakan mereka....


salam semua
buat apa tuh??

as u all know (yg baca status fb iena lah kan)
malam tadi bawak my family gi makan2 dekat Jusco
memula hubby nak bawak gi makan laksa dekat Lunas
alih2 tutup

so since mama dah cakap teringin nak makan Kenny Rogers
so i thought why not...
lagipun duit bonus hasil biz da masuk
aritu pun mmg da belanja dah masa di KL
tapi demi keluarga terchenta
apalah sangat kan....
dorang dah berkorban lagi banyak dan macam2 dah
so now is pay back time


oleh kerana kuar rumah pun dah around 6 something 
so mmg kena Magrib di luarlah 
solat jgn tinggal walau di mana kita berada

so while waiting for hubby n my brother to solat
my mom tooo
so iena bawakler anak2 gi masuk library kat sebelah surau tuh


this is our second time here
bagus jugak buka library dalam nih
sebab at least while waiting kita ada benda nak buat
bukan tak boleh nak bawak dorang tour dulu
tapi lotiiihhhhh laaaa iena sorang nak bawak dorang bertiga kan...



heee i loike this baju...
colorfull
and my new waistline
hehe..

(siap Bayah puji kata makin kecik pinggang ku- adehhhhh)


and of course pas dah solat terus jer turun nak gi makan
mmg semua confirm lapar laaa
so we entered Kenny Rogers
mujur orang tak ramai
pakat2 order, makan2, sembang2....


then 
bayar.....

Alhamdulillah dengan adanya biz nih sebagai side income iena
syukur sangat dapat spend for family
mmg tak terbalas jasa ibu bapa nih
tapi ini mungkin laaa dapat membuatkan mereka gembira


since Christmas is around the corner
so decoration mmg tak tahan laaa kan
cantik kan
wpun maybe tak se gah decorations di major complex di area KL
tapi bagi orang sebelah sini mungkin ini dah cukup hebat
- tak de maknanya.. nanti nak buang jugak kan
so sementara dok ada nih.. layankan jer..



heee aktiviti wajib adalah 
bergambar sendiri


then anak2 pun nak bergambar jugak
jadilah penguin sekejap...
hehe
apapun it was a nice dinner...
wpun tak cukup ahli keluarga tapi insyaAllah
iena akan pastikan dengan biz yang iena buat nih 
iena dapat menggembirakan hati semua orang
biarlah apa orang nak kata...
tapi ini da mmg antara impian iena...
nak gembirakan keluarga iena..
kalau dulu mungkin tidak 
tapi sekarang alhamdulillah
so kalau ada sesapa yang nak jugak 
bagi ahli keluarga masing2 merasa hasil usaha kita
apa kata join biz nih...
tak susah pun.. dengan tunjuk ajar dan cara yang sudah disediakan
apa yang perlu hanya ikut jer...
apa yang leader buat itulah yang kita ikut
kalau dorang boleh dapat income 5-6 angka bulan2...
kita pun insyaAllah boleh... janji kena ada usaha, kena ada keinginan
kena ada IMPIAN...


FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..