Skip to main content

YES!!!!

 
 
 PREMIUM BEAUTIFUL
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 
 
 
.............................................................................................
 
 
 
alhamdulillah...
baru lepas YES session dengan adik n abah
beserta dengan anak2 ler..
hehe..






di
KL Festival City

hehe.. alkisah seperti yang korang sedia maklum
sekarang nih iena ada di Setapak umah abah..
sebabnya ikut Hn yang dtg for his rugby training...

so dek kerana both my dad n sis kerja
akhirnya kami terperap di rumah jer lah sebab aku pun 
takder pulak any biz app di sekitar sini..


lepas maghrib tadi kami kuar terus ke sini..
besar jugak.. 
first time jejak kaki kat sini.. sebelum nih asyik lalu jer...







masuk jer jalan2.. naik level atas jumpa kedai Bonita nih
seriously iena mmg tak pernah masuk kedai nih (erksss gelakkan dia)
haha.. apa leh buat... 
bila terpaksa membawa si kecil bersama so kedai2 aksesori sebegini
haruslaaa di elakkan..
tapi tadi abah volunteer nak tengokkan Afi while iena n adik bershopping di sini..

byk aksesori menarik tapi tak berminat pulak..
so grab flat cam kat atas tuh for me n my sis - on me
hehe.. 






pastu jalan2 lagi then masuk pulak Parkson..
my dad nak tgk2 perfume
while aku follow Afi yang asyik dok kalut nak tengok 
youtube kat SGT aku - tengok video back hoe dia lah apa lagi
 
pastu sempat try 
 
 




Marry Me! 
Perfume, an elegant Jasmine, Tunisian orange blossom and peach, 
fresh and mysterious of Magnolia, Rose, 
and finally to amber, musk, such as dream-like romance!



adoiii mmg sedap sangat bau dia...
hehe.. boleh nih minta Hn belikan tuk my bday...
hehe..
jalan2 lagi tengok dekat section for handbags 
iena mmg da lama nak beli new purse
hehe... dah grab one for me n one for my sis
adoiiiii mmg kena gi shopping dengan ko lah dik
ada jer benda yang aku berkenan...

we have the same purse design but with two diff colors of course
takkan nak sama jugak..
susah laa kan..
hehe...
then bought something for Afi
tapi kan lupa nak belikan for twin..
huhu takper nanti mama belikan something for you two...









hajat hati nak belikan baju baru tuk SGT iena tuh
sebabnya dah tak berapa nak elok laaa
teringin nak kaler merah tuh tapi masih belum ada rezeki laaa
end up with black jugak..
huhu... apa leh buat


sorry yer gegambar mmg semua import dari Internet jer
sebabnya mmg tak dapat nak mengambil sebarang gambar...
mana nak pegang SGT, nak pegang anak lagi..
so maybe in some other post yer..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
last but not least
am wishing me myself 
a very







" Ya Allah, panjangkanlah umur kami, sihatkanlah badan kami, terangkanlah hati kami,
tetapkanlah iman kami, perbaikanlah amal kami, luaskanlah rezeki kami, dekatkanlah
kami kepada kebaikan dan jauhkanlah kami dari kejahatan, tunaikanlah hajat kami, 
baik dalam hajat agama, dunia dan akhirat. Sesungguhnya Engkau yang Maha Kuasa atas 
tiap-tiap sesuatu"


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…