Skip to main content

YES!!!!

 
 
 PREMIUM BEAUTIFUL
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 
 
 
.............................................................................................
 
 
 
alhamdulillah...
baru lepas YES session dengan adik n abah
beserta dengan anak2 ler..
hehe..






di
KL Festival City

hehe.. alkisah seperti yang korang sedia maklum
sekarang nih iena ada di Setapak umah abah..
sebabnya ikut Hn yang dtg for his rugby training...

so dek kerana both my dad n sis kerja
akhirnya kami terperap di rumah jer lah sebab aku pun 
takder pulak any biz app di sekitar sini..


lepas maghrib tadi kami kuar terus ke sini..
besar jugak.. 
first time jejak kaki kat sini.. sebelum nih asyik lalu jer...







masuk jer jalan2.. naik level atas jumpa kedai Bonita nih
seriously iena mmg tak pernah masuk kedai nih (erksss gelakkan dia)
haha.. apa leh buat... 
bila terpaksa membawa si kecil bersama so kedai2 aksesori sebegini
haruslaaa di elakkan..
tapi tadi abah volunteer nak tengokkan Afi while iena n adik bershopping di sini..

byk aksesori menarik tapi tak berminat pulak..
so grab flat cam kat atas tuh for me n my sis - on me
hehe.. 






pastu jalan2 lagi then masuk pulak Parkson..
my dad nak tgk2 perfume
while aku follow Afi yang asyik dok kalut nak tengok 
youtube kat SGT aku - tengok video back hoe dia lah apa lagi
 
pastu sempat try 
 
 




Marry Me! 
Perfume, an elegant Jasmine, Tunisian orange blossom and peach, 
fresh and mysterious of Magnolia, Rose, 
and finally to amber, musk, such as dream-like romance!



adoiii mmg sedap sangat bau dia...
hehe.. boleh nih minta Hn belikan tuk my bday...
hehe..
jalan2 lagi tengok dekat section for handbags 
iena mmg da lama nak beli new purse
hehe... dah grab one for me n one for my sis
adoiiiii mmg kena gi shopping dengan ko lah dik
ada jer benda yang aku berkenan...

we have the same purse design but with two diff colors of course
takkan nak sama jugak..
susah laa kan..
hehe...
then bought something for Afi
tapi kan lupa nak belikan for twin..
huhu takper nanti mama belikan something for you two...









hajat hati nak belikan baju baru tuk SGT iena tuh
sebabnya dah tak berapa nak elok laaa
teringin nak kaler merah tuh tapi masih belum ada rezeki laaa
end up with black jugak..
huhu... apa leh buat


sorry yer gegambar mmg semua import dari Internet jer
sebabnya mmg tak dapat nak mengambil sebarang gambar...
mana nak pegang SGT, nak pegang anak lagi..
so maybe in some other post yer..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
last but not least
am wishing me myself 
a very







" Ya Allah, panjangkanlah umur kami, sihatkanlah badan kami, terangkanlah hati kami,
tetapkanlah iman kami, perbaikanlah amal kami, luaskanlah rezeki kami, dekatkanlah
kami kepada kebaikan dan jauhkanlah kami dari kejahatan, tunaikanlah hajat kami, 
baik dalam hajat agama, dunia dan akhirat. Sesungguhnya Engkau yang Maha Kuasa atas 
tiap-tiap sesuatu"


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata