Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

a new year... its the beginning......

salam semuasalam hari penuh keberkataan semoga Jumaat yang penuh barakah buat semua


ehem ehemsebagaimana yang telah diwar2kan di status fb

PREGNANT!!!
wooohooo...bukan lah sesuatu yang dijangkakan sebabnya we plan for it next yeartapi rezeki Allah bagi so sangatlah bersyukur
at least next year dah start rehat... hehe



actually few weeks back da mmg terasa kelainannyaperiod mmg da lambat, pastu badan pun cepatnya laaa rasa letihmost of the time rasa nak baring jer.. and kerja2 rumah pun dah tak larat nak buatowh my and itu baru jer the first week of pregnant...
mujur hubby sudi tolong dengan karenah anak2 sebabiena mmg da tak terlayan dah...

cuti raya cina itu hari my parents datang and we went to Wang Kelian and Hatyai...mmg cepat laaa flat kan... waktu tuh i didnt tell them yet sebab kami belum pun gi check dengan doktor cuma rasa2 sendiri jer...iena pun tak buat pregnancy test ....
so lepas balik dari Hatyai tuh hubby told me that we should go and checkso off we go to the clinic laaa sebab i…

be positive

Dalam semua

Wow!!!!! Its been quite a while,

Sorry yer, bukan xnk update tp byk sgt halangan especially from the lil boy yg almost all the time he is the one handling my phone.

Skrg nk guna hp adalah pada masa dia tido or out with his dad jer. Di tambah pulak dgn keadaan aku yg tak berapa nk ok skrg.
So for the time being aku tgh melayan keadaan kesihatan aku nih.
Published with Blogger-droid v2.0.3

kenangan

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

lebih berhati-hati...

this morning..  salam semua...sihat hendaknya...
adoiii buka fb tadi terus nampak status nihtakut pun ada... ishhh mmg takut laaa kan..ya Allah minta di jauhkan...mujur laaa tak dicederakan anak beranak nih..huhuYa Allah lindungilah hambamu dari sebarang kesukaran yg akan dan bakal menimpa...
just take care to all..jgn leka sebab kita tak tahu bila benda nak jadi..even though iena n family stay dalam kawasan kuarters sekolahyang dilengkapi dengan pengawal keselamatan bagai....tapi kecelakaan datang dalam pelbagai bentuk 

so peringatan laaa buat semua kan..

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Biznes Premium Beautiful

salam semua.. harini just nak buat a quick update aritu dah buat dah pasal FAQ ttg biz Premium Beautiful tapi since mungkinlaaa sbb aritu panjang sgt ceritanya so korang nak baca pun segan (reason why we should meet up lagi senang nak story)

so iena buat lagi laaa entry ini tapi a short version nak tahu lebih lanjut sila contact yer


Besar ke modal nak buat business PB ni?
Modal hanya RM50 registration as a member..... and we have few biz plan for you to choose... semuanya ikut kemampuan masing2...
- haaa sebab tulah kena jumpa baru senang nak bagitau



Mcmana nak jual PB ni?
Tak susah tp kena ada ilmu... and we did our biz just thru online... 90% thru blog and also Facebook  PALING PENTING KENA SELALU PAKAI PB..
sebab we share what we feel about Premium Beautiful



- senang kan, tak yah ada kedai, tak yah bayar bil2 lektrik segala, on laptop jer

Perlukan modal ke business ni???
Soalan kat atas tadi pun dah jawab sebenarnya... Buat biz mesti ada modal...w/pun biz secara kecil-kecilan.... terpulang kpd kita nak …

the climb.... to success

okay i just love this song... in love with it since the SM/SSM seminar 

during the seminar  each speaker will present their CDM's video as introduction



CDM Mai choose this song as her background music owh my !!!!



The Climb by Miley Cyrus I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just …

testing camera baru

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

betul-betul cukup ker??

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 
thanks to Ain for this....bukan kata duduk di KL perbelanjaan ginikat mn2 pun sama jer... cuba duduk n renungkan sejenakkalau ini yg sedang berlaku mcm mn kita buat simpanan !!!
yg keluar lbh byk dr yg masuk

mmg betul laa org katalagi  besar periuk nasi seseorang lagi besarlaaa keraknya kanlagi banyak yg kita dapat banyak tu jugaklah or maybe lebih yang akan keluar- tapi kalau kita boleh generate extra incomepasti boleh menampung apa yang kurang tuh kan..

kalau betul tiada keperluan untuk kita jana pendapatan sampingantakkan la PM sendiri meminta agar rakyat menjalankan perniagaankan...tambah dimudahkan lagi group yang iena join which is Group Hebat CDM Hanis Haizi mempelopori biz Premium Beautiful secara online YES!!!mmg kami buat biz nih secara online jer...jadi biz nih sangatlah sesuai bagi mereka2 yang merasakanmereka adalah orang yang tidak tahu bercakap, segan, malu dsbnya..
apa tunggu lag…

First day

Of schooling day in 2012 was quite a busy one. I hv my class at 745-915am. The first class of the year and the first one for year 1 pupils. It was ok because it was their first after a looonggg holiday after pre school.

It was my twin's first day at a new school too. I transfered them to my school. They told me it was ok. They have new friends now.

It was Hn's first day too being in a new workplace. Their school got promoted to college Vokasional so tye working hour has chaned to 8-5pm. Weee, hang in there.

Well, everybody have their 'first day' moments. Hopefully its a good one.

Published with Blogger-droid v1.7.4

siapa nih???

orang melaka yang selalu jengah blog saya..tinggalla komen ker..nak jugak tahu..hehe...

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

2012 !!!!!

- pakej Vietnam still running, if you want to have a great start for 2012, then just PM me cause i'll show you how you can go there for FREE OF CHARGE!!!and if you think you have made your decision to change, then THIS IS THE
RIGHT TIME TO START...

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730 ......................................................... buat semua..salam tahun baru semoga 2012 lebih ceria dan cemerlang buat anda


" If today is bad for you, have a hope and faith that tomorrow will be a fantastic day for you."