Skip to main content

betul-betul cukup ker??

 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 
 
 

 
 
thanks to Ain for this....
bukan kata duduk di KL perbelanjaan gini
kat mn2 pun sama jer... 
cuba duduk n renungkan sejenak
kalau ini yg sedang berlaku mcm mn kita buat simpanan !!!

yg keluar lbh byk dr yg masuk


mmg betul laa org kata
lagi  besar periuk nasi seseorang lagi besarlaaa keraknya kan
lagi banyak yg kita dapat banyak tu jugaklah or maybe lebih yang akan keluar
- tapi kalau kita boleh generate extra income
pasti boleh menampung apa yang kurang tuh kan..


kalau betul tiada keperluan untuk kita jana pendapatan sampingan
takkan la PM sendiri meminta agar rakyat menjalankan perniagaankan...
 
tambah dimudahkan lagi group yang iena join which is 
Group Hebat CDM Hanis Haizi
 
 
mempelopori biz Premium Beautiful secara online
 
 
 
YES!!!
mmg kami buat biz nih secara online jer...
jadi biz nih sangatlah sesuai bagi mereka2 yang merasakan
mereka adalah orang yang tidak tahu bercakap, segan, malu dsbnya..

apa tunggu lagi??? kalau anda pembaca sekelian punya impian besar
dan ingin menjadi seseorang yang hebat
just contact iena, kita berkongsi cara bagaimana



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…