Skip to main content

betul-betul cukup ker??

 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730 
 
 

 
 
thanks to Ain for this....
bukan kata duduk di KL perbelanjaan gini
kat mn2 pun sama jer... 
cuba duduk n renungkan sejenak
kalau ini yg sedang berlaku mcm mn kita buat simpanan !!!

yg keluar lbh byk dr yg masuk


mmg betul laa org kata
lagi  besar periuk nasi seseorang lagi besarlaaa keraknya kan
lagi banyak yg kita dapat banyak tu jugaklah or maybe lebih yang akan keluar
- tapi kalau kita boleh generate extra income
pasti boleh menampung apa yang kurang tuh kan..


kalau betul tiada keperluan untuk kita jana pendapatan sampingan
takkan la PM sendiri meminta agar rakyat menjalankan perniagaankan...
 
tambah dimudahkan lagi group yang iena join which is 
Group Hebat CDM Hanis Haizi
 
 
mempelopori biz Premium Beautiful secara online
 
 
 
YES!!!
mmg kami buat biz nih secara online jer...
jadi biz nih sangatlah sesuai bagi mereka2 yang merasakan
mereka adalah orang yang tidak tahu bercakap, segan, malu dsbnya..

apa tunggu lagi??? kalau anda pembaca sekelian punya impian besar
dan ingin menjadi seseorang yang hebat
just contact iena, kita berkongsi cara bagaimana



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...