Skip to main content

Biznes Premium Beautiful


salam semua..
harini just nak buat a quick update
aritu dah buat dah pasal FAQ ttg biz Premium Beautiful
tapi since mungkinlaaa
sbb aritu panjang sgt ceritanya
so korang nak baca pun segan
(reason why we should meet up lagi senang nak story)


so iena buat lagi laaa entry ini
tapi a short version
nak tahu lebih lanjut sila contact yer



Besar ke modal nak buat business PB ni?

Modal hanya RM50 registration as a member.....
and we have few biz plan for you to choose...
semuanya ikut kemampuan masing2...

- haaa sebab tulah kena jumpa baru senang nak bagitau




Mcmana nak jual PB ni?

Tak susah tp kena ada ilmu...
and we did our biz just thru online...
90% thru blog and also Facebook 
PALING PENTING KENA SELALU PAKAI PB..

sebab we share what we feel about Premium Beautiful




- senang kan, tak yah ada kedai, tak yah bayar bil2 lektrik segala, on laptop jer


Perlukan modal ke business ni???

Soalan kat atas tadi pun dah jawab sebenarnya...
Buat biz mesti ada modal...w/pun biz secara kecil-kecilan....
terpulang kpd kita nak keluarkan duit kecil or duit besar...

- semuanya bergantung kepada kemampuan dan apa yang anda inginkan 
dari biz nih.. kalau nak income ciputtt then modal boleh laaa ciput
tapi kalau nak income 4-5 angka????
sila jumpa dengan iena, boleh iena storykan cara


Boleh ke saya buat biz ni???

Business tak kira usia..tua or muda...
belajar takat biasa2 aja...or yg berijazah...
janji ada keinginan dan kemahuan yg datang diri kita sendiri.
Kalau nak tahu ramai surirumah yg berjaya dalam biz ni....
yg x pernah bekerja or yg resign awal.  So tepuk dada tanya selera.

- hmmm nak buat dengan taknak buat jer????

Siapa yang patut JOIN:

Yg memiliki IMPIAN BESAR
Yg dah stress dengan kerja hakiki
Yg teringin nak buat business sendiri
Yg nak  ada masa dgn family
Yg nak membayar hutang piutang yg sediada
Yg teringin nak membalas jasa ibu/bapa


- kalau anda tersenarai dalam golongan di atas
boleh contact iena.... iena pun buat biz nih sebab teringin nak ada
side income yang kukuh, so far dah boleh masuk bulan2 dekat RM1000
itu belum campur bonus bulan2 yer... itu baru duit installment 
jual Premium Beautiful...
kalau anda nak lebih dari iena pun boleh
takde salahnya.. usaha kita masing2 kan...




banyak tuh kira lepas laaa groceries bulan2 (bukan sebelum nih tak boleh beli 
brg rumah, tapi sebelum nih cukup2 laaa)
boleh saving dalam 3 acc anak lebih dari selalunya...
boleh laaa nak membeli apa yang teringin nak beli 
(tapi itu tidak bermakna saya boros berbelanja yer)





tidak berniat untuk menyusahkan sesapa
kerana iena cuma berkongsi cara
yang membuat keputusan adalah anda
kalau sudah selesa dengan apa yang ada
itu hak anda
dan ini hak saya utk pilih buat apa yang saya nak buat





FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…