Skip to main content

Biznes Premium Beautiful


salam semua..
harini just nak buat a quick update
aritu dah buat dah pasal FAQ ttg biz Premium Beautiful
tapi since mungkinlaaa
sbb aritu panjang sgt ceritanya
so korang nak baca pun segan
(reason why we should meet up lagi senang nak story)


so iena buat lagi laaa entry ini
tapi a short version
nak tahu lebih lanjut sila contact yer



Besar ke modal nak buat business PB ni?

Modal hanya RM50 registration as a member.....
and we have few biz plan for you to choose...
semuanya ikut kemampuan masing2...

- haaa sebab tulah kena jumpa baru senang nak bagitau




Mcmana nak jual PB ni?

Tak susah tp kena ada ilmu...
and we did our biz just thru online...
90% thru blog and also Facebook 
PALING PENTING KENA SELALU PAKAI PB..

sebab we share what we feel about Premium Beautiful




- senang kan, tak yah ada kedai, tak yah bayar bil2 lektrik segala, on laptop jer


Perlukan modal ke business ni???

Soalan kat atas tadi pun dah jawab sebenarnya...
Buat biz mesti ada modal...w/pun biz secara kecil-kecilan....
terpulang kpd kita nak keluarkan duit kecil or duit besar...

- semuanya bergantung kepada kemampuan dan apa yang anda inginkan 
dari biz nih.. kalau nak income ciputtt then modal boleh laaa ciput
tapi kalau nak income 4-5 angka????
sila jumpa dengan iena, boleh iena storykan cara


Boleh ke saya buat biz ni???

Business tak kira usia..tua or muda...
belajar takat biasa2 aja...or yg berijazah...
janji ada keinginan dan kemahuan yg datang diri kita sendiri.
Kalau nak tahu ramai surirumah yg berjaya dalam biz ni....
yg x pernah bekerja or yg resign awal.  So tepuk dada tanya selera.

- hmmm nak buat dengan taknak buat jer????

Siapa yang patut JOIN:

Yg memiliki IMPIAN BESAR
Yg dah stress dengan kerja hakiki
Yg teringin nak buat business sendiri
Yg nak  ada masa dgn family
Yg nak membayar hutang piutang yg sediada
Yg teringin nak membalas jasa ibu/bapa


- kalau anda tersenarai dalam golongan di atas
boleh contact iena.... iena pun buat biz nih sebab teringin nak ada
side income yang kukuh, so far dah boleh masuk bulan2 dekat RM1000
itu belum campur bonus bulan2 yer... itu baru duit installment 
jual Premium Beautiful...
kalau anda nak lebih dari iena pun boleh
takde salahnya.. usaha kita masing2 kan...




banyak tuh kira lepas laaa groceries bulan2 (bukan sebelum nih tak boleh beli 
brg rumah, tapi sebelum nih cukup2 laaa)
boleh saving dalam 3 acc anak lebih dari selalunya...
boleh laaa nak membeli apa yang teringin nak beli 
(tapi itu tidak bermakna saya boros berbelanja yer)





tidak berniat untuk menyusahkan sesapa
kerana iena cuma berkongsi cara
yang membuat keputusan adalah anda
kalau sudah selesa dengan apa yang ada
itu hak anda
dan ini hak saya utk pilih buat apa yang saya nak buat





FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…