Skip to main content

4 thn sekali





Salam semua. 29 Feb nih dtg 4 tahun sekali. 
So why not update something in the blog.

Nak tulis apa yer?

1. Back to back meeting 2 days in a row. Fuhhhh lega ianya da selesai.

2. Dek kerana mood yg sekejap ok sekejap tidak 
iena pun jadi kejap ok kehap KO. Stressssss jer

3. Biznes is still ON. Orders for Lactolite and Maharani keep pouring. 
Ramai yg nak tahu kesan pengambilan 2 produk hebat nih. 
Mmg berkesan kalau x, xkan CDM Kak Ana x jadi selangsing sekarang. 
Jeles weiii!!!

4. Premium Beautiful FREE fitting still ON!!! 
Ada lagi sesapa nk cuba pakai, cuba rasai sendiri boleh contact. 
Dah nama pun free fitting so mmg korang leh pakai for free 
(bukanlaaa amik pakai terus free bwak balik)

5. REBATE for cash buyers still ON. 
Until April, so now is the best time to ge ur own set of PB 
and get greater saving with all freebies from Me.

6. Those thinking or planning to start a biz, to have strong financial, 
greater saving might give this BIZ a shot. First bonus jer up to RM4500. 
Sapa nak bg? Bulan2 blh masuk invome 4 angka.

Eh dr tak tau nk tulis apa dah terpanjang plak. 
Tgklah kejap2 lg kalau sempat update lagi. Nak cek emails jap. Tata.


Published with Blogger-droid v2.0.3

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…