Skip to main content

Anugerah pertama dalam biznes.....

 
 
salam semua...
 
yesterday (Saturday 18 Feb 2012) was the event i've waiting for
Majlis Penganugerahan SM/SSM pada all achievers
yang berlangsung di KL
 
 
 
 
 mmg sejak dapat surat pasal event nih last year lagi
dah plan nak pergi..
sebab every CDM pun bermula dengan pangkat SM/SSM
so event nih some sort like batu loncatan bagi kejayaan yang seterusnya..



tapi itulah manusia hanya boleh merancang kan
yang menentukan dan lebih berkuasa
adalah
Allah SWT


i know am going to miss this
lepas Hn bagitau he will be going for centralized training
and game at Bangkok for 2 week...
huhu...
di tambah dengan keadaan morning sickness yang boleh tahan mencabar
so am not taking any risk..





 kalau ada kat sana pun aku lembik semacam jer nak buat apa kan..
so terpaksalah membatalkan hasrat utk melaram sakan (ewahhhh)
dan bergembira bersama rakan2 biz yang lain...

yesterday mmg dapat tengok live telecast di fb jer lah..
updates dari Bayah, Nad and kak Linda

well terlepas satu event tidak bermakna am a loser...
there will be other events yang iena boleh attend..
and its a challenge for me to make sure that i will be there next time







gambar my leader with my sidelines yang hadir pada majlis tersebut...
huhu.. sedey mmg sedey 


all pictures credit to my leader Sabariah Azemi


best kan dalam biz nih even you are only at the first level
dorang dah recognize you dengan event se grand ini..
ini belum lagi you naik pangkat yang seterusnya...
mmg setiap level akan diraikan...
dari both company n group..

kalau dari group lagi best laaa sebab masa 
bagi anugerah tuh mmg kawan2 rapat ada hampir dengan kita
sebab buat dalam kelas n aura masa amik award sangat hebat...
 
 

- pic credit to www.hanishaizi.com


that is why best sangat buat biz nih...
penghargaan atas penat lelah kita dihargai oleh semua..
dan kita bukan buat sorang2 tapi kita buat secara berkumpulan...


THE LONGER YOU TAKE, THE MORE OPPORTUNITY YOU GONNA MISSED! THOSE WHO HESITATE WILL BE LOST..
 
 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…