Skip to main content

Anugerah pertama dalam biznes.....

 
 
salam semua...
 
yesterday (Saturday 18 Feb 2012) was the event i've waiting for
Majlis Penganugerahan SM/SSM pada all achievers
yang berlangsung di KL
 
 
 
 
 mmg sejak dapat surat pasal event nih last year lagi
dah plan nak pergi..
sebab every CDM pun bermula dengan pangkat SM/SSM
so event nih some sort like batu loncatan bagi kejayaan yang seterusnya..



tapi itulah manusia hanya boleh merancang kan
yang menentukan dan lebih berkuasa
adalah
Allah SWT


i know am going to miss this
lepas Hn bagitau he will be going for centralized training
and game at Bangkok for 2 week...
huhu...
di tambah dengan keadaan morning sickness yang boleh tahan mencabar
so am not taking any risk..





 kalau ada kat sana pun aku lembik semacam jer nak buat apa kan..
so terpaksalah membatalkan hasrat utk melaram sakan (ewahhhh)
dan bergembira bersama rakan2 biz yang lain...

yesterday mmg dapat tengok live telecast di fb jer lah..
updates dari Bayah, Nad and kak Linda

well terlepas satu event tidak bermakna am a loser...
there will be other events yang iena boleh attend..
and its a challenge for me to make sure that i will be there next time







gambar my leader with my sidelines yang hadir pada majlis tersebut...
huhu.. sedey mmg sedey 


all pictures credit to my leader Sabariah Azemi


best kan dalam biz nih even you are only at the first level
dorang dah recognize you dengan event se grand ini..
ini belum lagi you naik pangkat yang seterusnya...
mmg setiap level akan diraikan...
dari both company n group..

kalau dari group lagi best laaa sebab masa 
bagi anugerah tuh mmg kawan2 rapat ada hampir dengan kita
sebab buat dalam kelas n aura masa amik award sangat hebat...
 
 

- pic credit to www.hanishaizi.com


that is why best sangat buat biz nih...
penghargaan atas penat lelah kita dihargai oleh semua..
dan kita bukan buat sorang2 tapi kita buat secara berkumpulan...


THE LONGER YOU TAKE, THE MORE OPPORTUNITY YOU GONNA MISSED! THOSE WHO HESITATE WILL BE LOST..
 
 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..