Skip to main content

Bermulalah agenda mengadap misi

Wakakaka. Tajuk entry boleh blahhhhh. Hehe. Eh lupa bg salam. Assalamualaikum semua readersku, perggghhhh dasat. Ok back to the title of the story eh.


So since last week iena da mula berappointments dgn misi2 d klinik kesihatan berhampiran rumah. Kalau last week, adalah hari buka buku merah. Hmmmm misi mmg da ckp lama nk buka buku nih, so mmg da inform kat sekolah yg iena akan lmbt ke sekolah.


Tp x sangka punya lama smp 3 jam tuh ( plus minus laa). Kiranya bersusun jugak org lepas iena da settle check up bagai, tp iena masih d klinik. Perghhhh dgn kondisi yg xberapa nak ok, mujurlah da siap beli kuih2 for alas perut. Adoiiii. Dahla waktu nih mmg iena x hantar anak ke sekolah lg sbbnya nnti 2 kali kerja pergi balik. So all the while d klinik mmh asik tgk jam laaa dorg. Huhu aku pun letih, dorg lg bosan laaa kan.


So esok adlah app for 'minum air gula' plak. Kalau prev years this test is for thise yg ada kencing manis but start last year all kena buat. Mlm nih after 10 dah kena puasa. No makan n minum untul 10 am tomorrow. Adoiiii mampukah? Lets wait for the updates tomorrow okies.


Thats all. Afi da minta SGT nak tgk boat dia.


Published with Blogger-droid v2.0.3

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..