Skip to main content

Just DO IT!!





Salam semua. Bersiaran lagi dari bumi KK. Hubby masih ada s game ptg nanti. 
Tahniah buat team yg berjuang bermati-matian di saat akhir. 
Mmg tiada istilah kalah sbelum berjuang. Good for you boys.


Right now iena n anak2 menumpang kediaman pegawai di Riverside Kuala Kangsar. 
Have to take a break for a while sbb td da berpanas n da rasa2 nk pitam.

Seronok td jalan2 dgn anak2 membeli belah serba skit. 
Alhamdulillah sejak ada side income nih, rasa nak g mana2 dah x ralat sgt sbb 
da ada back up saving for it. 
Mmglaa gaji baru masuk tp kalau dulu fikir 2-3 kali jugak 
nak g mana2 n bershopping nih. 
Sbb byk lg urusan lain perlu diutamakan esp all those cc payment, bills, etc.


Syukur jugak sb b ditemukan dgn leaders yg HEBAT dan X LOKEK dgn ILMU. 
Lg tambah mudah biz nih sbb just FOLLOW THE LEADER. 
X payah nak pening kepala cari cara nak majukan biznes. 
X payah nak bersusah payah create biz plan sbb semua dah disediakan.

Iena yakin ramai di luar sana nak buat tapi  
TAKUT SBB TGK ORG LAIN YG GAGAL. 

Buat apa tgk kegagalan org dan trus meletakkan/set in mind yg kita juga akan gagal?? 
Bukankah itu sepertinya memperlekehkan dan menidakkan keupayaan diri.

Kalau mahu buat terus buat. Terokai keupayaan dan kemampuan diri. 
Mmg kita tak tahu sebab itu dlm team kami, 
semuanya  
DI AJAR, DISEDIAKAN DAN DITURUNKAN  
kepada yg mahu berubah.

JUST DO IT AND DO NOT HESISTATE!!! 
Grab this and you will see the different in YOU!!

Contact me for appointment. Its FREE people.

Published with Blogger-droid v2.0.3

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..