Skip to main content

Just DO IT!!





Salam semua. Bersiaran lagi dari bumi KK. Hubby masih ada s game ptg nanti. 
Tahniah buat team yg berjuang bermati-matian di saat akhir. 
Mmg tiada istilah kalah sbelum berjuang. Good for you boys.


Right now iena n anak2 menumpang kediaman pegawai di Riverside Kuala Kangsar. 
Have to take a break for a while sbb td da berpanas n da rasa2 nk pitam.

Seronok td jalan2 dgn anak2 membeli belah serba skit. 
Alhamdulillah sejak ada side income nih, rasa nak g mana2 dah x ralat sgt sbb 
da ada back up saving for it. 
Mmglaa gaji baru masuk tp kalau dulu fikir 2-3 kali jugak 
nak g mana2 n bershopping nih. 
Sbb byk lg urusan lain perlu diutamakan esp all those cc payment, bills, etc.


Syukur jugak sb b ditemukan dgn leaders yg HEBAT dan X LOKEK dgn ILMU. 
Lg tambah mudah biz nih sbb just FOLLOW THE LEADER. 
X payah nak pening kepala cari cara nak majukan biznes. 
X payah nak bersusah payah create biz plan sbb semua dah disediakan.

Iena yakin ramai di luar sana nak buat tapi  
TAKUT SBB TGK ORG LAIN YG GAGAL. 

Buat apa tgk kegagalan org dan trus meletakkan/set in mind yg kita juga akan gagal?? 
Bukankah itu sepertinya memperlekehkan dan menidakkan keupayaan diri.

Kalau mahu buat terus buat. Terokai keupayaan dan kemampuan diri. 
Mmg kita tak tahu sebab itu dlm team kami, 
semuanya  
DI AJAR, DISEDIAKAN DAN DITURUNKAN  
kepada yg mahu berubah.

JUST DO IT AND DO NOT HESISTATE!!! 
Grab this and you will see the different in YOU!!

Contact me for appointment. Its FREE people.

Published with Blogger-droid v2.0.3

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata