Skip to main content

mood swing...

 
salam semua..
apa khabar harini... sihat hendaknya..
wakakak kalah intro menulis surat...


hmm first and foremost... maaf sesangat sebab dah agak lama tak berupdate..
sejak berbadan dua nih.. acehhh
semua benda mmg terasa segan sangat nak buat....
hmmm blame me... for being such a lazy writer...

bukan lazy jugak pun tapi peluang nk buka laptop dan mengupdate sukar sangat sekarang
di tambah dengan Afi yang da pandai sangat google laptop n SGT
so now nak pegang both gadget pun tak berpeluang...


he knows he is going to get a baby soon
hehe so skrg asal suh cakap ngan baby
dia akan pegang kat perut n cakap 'baby'
sambil main2..

hehe cute...
the girls pun tahu jugak..
 

 but now dalam keadaan mood swing tak tentu hala nih
twin selalu sangat ken marah..
ada jer benda yang tak kena...
sometime benda yang remeh2 jer pun iena nak sound dorang..
huhu...

i hope for this sickness to end soon...

 
 and owh...
am still with the biz ok..
bukannya da stop ke apa..
senyap tak bermaksud aku da berhenti...
orders mmg sentiasa ada... if u want anything
Lactolite ker, Maharani ker or even your own set of Premium Beautiful
just contact me...




FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...