Skip to main content

off to Hadyai....



FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
 Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730


salam semua... kejap jer dah hari Jumaat kan..
penghulu segala hari...
semoga setiap kebaikan yang dilakukan
diterima oleh Allah SWT...

hmmm
first sekali... perghhhh ganas besar gilaaaa lah gambar iena kat header atas tu kan
wakakakaka.. kemarin laaa gara2 tak tau pe nak buat..
nak buat kerja berat2 tak mampu...
dan anak2 pulak masih di sekolah utk kelas KAFA
so godek2 laaa folder gambar dalam laptop..
pastu jumpa gambar nih..
so terus edit skit..crop and adjust skit
pastu terus letak header..
sesuwaiii tak???




pastu tadi baru transfer gegambar dari camera..
so terus rajin nak letak kat sini..
semua gambar masa kami sekeluarga g Hadyai
masa Hn bawak bebudak rugby for tournament di sana..

kami stay about 5 mins dari pekan Hadyai tuh
sebab this is not a family vacation so tak kisahla
asal ada tempat tuk lepak n anak2 rehat
and also iena rehat sebab waktu nih mmg
alahan boolllehhhh tahan hebat

its Neo Hotel (sebutan Ne-O)
so kalau nak gi town kami naik tut2 laaa...
hehe best jugak sebab sejak dok p Hadyai dari kecik sampai beranak-pinak nih
inilah 1st time iena naik tut2.. hehe...



1st day sampai...
malam tuh kami just makan dekat2 kawasan hotel jer..
boleh laaa iena gagahkan diri tuk makan.. 
walaupun mmg tekak cam takleh nak terima... tapi bila dah start makan...
boleh tahan banyak jugak...




budak yang sungguh lasak sekarang...
kalau tak di dukung mau berlari ke sana ke mari...
yg merisaukan adalah
hotel nih betul2 depan jalan raya...
so kenderaan mmg lalu lalang dengan jayanya..




lepas dah dinner
balik hotel then solat Magrib pastu Hn ada meeting jap dengan bebudak n other coaches..
n around 8 something (waktu sana) kami gerak ke town..




eh naper cam blurrrr semacam jer gambar nih..
wakakaka... yerlah iena bukan pro sangat..
main tekan jer...




sampai jer town
ya Allah manusia punyalah ramai..
hehe kebetulan masa tuh kan cuti 
hehe.. mmg org Malaysia ramai sungguh..

kami lepak makan dekat kedai berhampiran The Central Shopping complex 
(kalau tak silap)
mmg tempat wajib pergi utk makan pulut mempelam, pulut durian
or pulut ayam..
terbaeklaaaa




haaa udang besar2 tuh..


waktu nih Afi dah mmg sleepy..
tapi sebab ada yang melayan 
suapkan makan semua.. so bantai makan lagi...




anak2 laaa yang seronok kot
sebab iena mmg tak seberapa sangat..
makan pun idak cuma minum air kelapa jer..



k nanti sambung lagi ye....

Comments

  1. Tempat mmg best tp sbb kondisi diri x berapa ok so x berapa best laa jadinya. Tp alhamdulillah blh jugak bwk anak2 g jalan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…