Skip to main content

off to Hadyai....



FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
 Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730


salam semua... kejap jer dah hari Jumaat kan..
penghulu segala hari...
semoga setiap kebaikan yang dilakukan
diterima oleh Allah SWT...

hmmm
first sekali... perghhhh ganas besar gilaaaa lah gambar iena kat header atas tu kan
wakakakaka.. kemarin laaa gara2 tak tau pe nak buat..
nak buat kerja berat2 tak mampu...
dan anak2 pulak masih di sekolah utk kelas KAFA
so godek2 laaa folder gambar dalam laptop..
pastu jumpa gambar nih..
so terus edit skit..crop and adjust skit
pastu terus letak header..
sesuwaiii tak???




pastu tadi baru transfer gegambar dari camera..
so terus rajin nak letak kat sini..
semua gambar masa kami sekeluarga g Hadyai
masa Hn bawak bebudak rugby for tournament di sana..

kami stay about 5 mins dari pekan Hadyai tuh
sebab this is not a family vacation so tak kisahla
asal ada tempat tuk lepak n anak2 rehat
and also iena rehat sebab waktu nih mmg
alahan boolllehhhh tahan hebat

its Neo Hotel (sebutan Ne-O)
so kalau nak gi town kami naik tut2 laaa...
hehe best jugak sebab sejak dok p Hadyai dari kecik sampai beranak-pinak nih
inilah 1st time iena naik tut2.. hehe...



1st day sampai...
malam tuh kami just makan dekat2 kawasan hotel jer..
boleh laaa iena gagahkan diri tuk makan.. 
walaupun mmg tekak cam takleh nak terima... tapi bila dah start makan...
boleh tahan banyak jugak...




budak yang sungguh lasak sekarang...
kalau tak di dukung mau berlari ke sana ke mari...
yg merisaukan adalah
hotel nih betul2 depan jalan raya...
so kenderaan mmg lalu lalang dengan jayanya..




lepas dah dinner
balik hotel then solat Magrib pastu Hn ada meeting jap dengan bebudak n other coaches..
n around 8 something (waktu sana) kami gerak ke town..




eh naper cam blurrrr semacam jer gambar nih..
wakakaka... yerlah iena bukan pro sangat..
main tekan jer...




sampai jer town
ya Allah manusia punyalah ramai..
hehe kebetulan masa tuh kan cuti 
hehe.. mmg org Malaysia ramai sungguh..

kami lepak makan dekat kedai berhampiran The Central Shopping complex 
(kalau tak silap)
mmg tempat wajib pergi utk makan pulut mempelam, pulut durian
or pulut ayam..
terbaeklaaaa




haaa udang besar2 tuh..


waktu nih Afi dah mmg sleepy..
tapi sebab ada yang melayan 
suapkan makan semua.. so bantai makan lagi...




anak2 laaa yang seronok kot
sebab iena mmg tak seberapa sangat..
makan pun idak cuma minum air kelapa jer..



k nanti sambung lagi ye....

Comments

  1. Tempat mmg best tp sbb kondisi diri x berapa ok so x berapa best laa jadinya. Tp alhamdulillah blh jugak bwk anak2 g jalan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata