Skip to main content

tugas aku....





salam semua
hmm harini off sikit topik dari cerita2 pasal Biz n PB
insyaAllah kalau rajin nnti2 iena post pasal PB 



now nak story pasal my life n my work as a teacher lah...

hehe...


alkisah sejak dapat camera Canon itu hari
almost for every program kat sekolah iena akan jadi photog nyer..
hehe.. well i dont mind actually sebab aku pun suka...

best sebab boleh amik2 gambar sesuka hati sesedap rasa...
idakler pandai mana pun tapi kalau tak cuba mana kita tahu kan..



so mmg all pictures main amik ikut sedap rasa jer
kalau set dia auto maka autolah jadinya...
nak main setting2 tak pandai lagi..

tapi so far ok lah ..
yg penting...
aku suka buat apa yang aku suka

tapi kalau dalam biz pulak
kena buat apa yang perlu 
dan tak boleh just buat apa yang kita suka..
eh silap citer pasal biz pulak dah...

the following are pictures dari koleksi
Larian Merentas Desa
hehe....
lari masuk kampung... best jugak..


sapa kata tugas cikgu mengajar semata2
seee tugas kami jugalah yg nak memastikan keselamatan anak2 murid
tak kira masa mana dan di mana....
alhamdulillah semua guru2 di sekolah mmg komited dengan kerja...

 the last group masa nih..
hehe.. takper janji korang lari dan at least inilah senaman
yang korang buat...
dari dok pi main tak tentu hala kan..
alkisah banyak lagi gegambar dari pelbagai program sekolah
yang iena dah amik tapi belum transfer masuk dalam laptop...
so itulah dulu untuk sekarang..
kang nanti kalau ada masa kita update lagi yer..

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..