Skip to main content

6 angka ??? - updated



 salam semua...
tadi kat sekolah sempat laaa belek2 fb guna Samsung
tapi tak boleh beria sangat sebab
kerja yang perlu diselesaikan banyak...

so balik rumah belek2 semula
dan mmg nak tepek nih dalam blog
bukan untuk orang lain
(tapi kalau korang baca pasti korang pun teruja)
tapi untuk membakar semangat tuan punya blog jugak






adehhhhhh
apakah ini???




ini lah income seorang usahawan
yang iena jadikan mentor dalam biz nih
ini income HANIS HAIZI
untuk bulan January 2012....

bayangkan dia genggam income 6 angka nih sejak setahun yang lalu...
mungkin ada yang akan kata...
macam2... tapi itu hak korang..
kalau nak dgr komen negatif pasal orang mmg berkajang2 kita boleh karang...



tapi kalau benda positif...
boleh ker ???
mmg da jadi habit orang kita suka sangat melihat dan bercakap pasal
perkara NEGATIF.....
walhal tak kemana pun...


quote dari Hanis
 



Financial freedom bukan amek dlm masa thn pertama, tapi amik 2-3 tahun . Pengorbanan itu biasa, nak keluar dr comfort zone kita. Mana boleh kita nak buat benda yang sama tapi nak harapkan hasil yg berbeza




nak berubah mmg susah kan.. tapi kalau kita langsung tak mahu
ambil peluang yang ada
selamanya lah kita tak ke mana..
bukan cepat atau lambat jadi kayu pengukur kejayaan seseorang

tapi USAHA, KEINGINAN dan KEYAKINAN
yang memungkinkan kepada sesuatu kejayaan dalam
kehidupan...


sertai kumpulan hebat di bawah tunjuk ajar Hanis Haizi
pasti kejayaan menjadi milik anda
usaha kami adalah secara berkumpulan..


haaa kat bawah ni plak nak share
video yang di buat oleh our CDM Razali Zain
(a supportive hubby for CDM Hanis Haizi and a CDM in the biz)






FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata