Skip to main content

6 angka ??? - updated



 salam semua...
tadi kat sekolah sempat laaa belek2 fb guna Samsung
tapi tak boleh beria sangat sebab
kerja yang perlu diselesaikan banyak...

so balik rumah belek2 semula
dan mmg nak tepek nih dalam blog
bukan untuk orang lain
(tapi kalau korang baca pasti korang pun teruja)
tapi untuk membakar semangat tuan punya blog jugak






adehhhhhh
apakah ini???




ini lah income seorang usahawan
yang iena jadikan mentor dalam biz nih
ini income HANIS HAIZI
untuk bulan January 2012....

bayangkan dia genggam income 6 angka nih sejak setahun yang lalu...
mungkin ada yang akan kata...
macam2... tapi itu hak korang..
kalau nak dgr komen negatif pasal orang mmg berkajang2 kita boleh karang...



tapi kalau benda positif...
boleh ker ???
mmg da jadi habit orang kita suka sangat melihat dan bercakap pasal
perkara NEGATIF.....
walhal tak kemana pun...


quote dari Hanis
 



Financial freedom bukan amek dlm masa thn pertama, tapi amik 2-3 tahun . Pengorbanan itu biasa, nak keluar dr comfort zone kita. Mana boleh kita nak buat benda yang sama tapi nak harapkan hasil yg berbeza




nak berubah mmg susah kan.. tapi kalau kita langsung tak mahu
ambil peluang yang ada
selamanya lah kita tak ke mana..
bukan cepat atau lambat jadi kayu pengukur kejayaan seseorang

tapi USAHA, KEINGINAN dan KEYAKINAN
yang memungkinkan kepada sesuatu kejayaan dalam
kehidupan...


sertai kumpulan hebat di bawah tunjuk ajar Hanis Haizi
pasti kejayaan menjadi milik anda
usaha kami adalah secara berkumpulan..


haaa kat bawah ni plak nak share
video yang di buat oleh our CDM Razali Zain
(a supportive hubby for CDM Hanis Haizi and a CDM in the biz)






FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..