Skip to main content

Cantiknya!!!





Salam semua
Cantik x kotak kat atas tuh.
Baldu2 bagai. Dulu pernah masa zaman kerja di KPTM
Iena makan produk nih. Mmg best laa pastu box nih kumpul
dgn mama sbb bekas dia cantik ala2 blh laaa buat isi brg apa2 utk hantaran.
Mmg cute dan cantik. Tp sbnrnya nak bgtau isi dlm dia lagi
cantik. Cantik dgn pelbagai khasiat khusus utk org wanita
aka perempuan mcm Iena dan kawan2 semua. 




Dlm bekas merah tuh ada satu bebola putih yg memyimpan 50
biji pil kecil. Setiap pil mengandungi pelbagai jenis herba Cina
yg bermutu dan sgt bagus utk kesihatan dlman terutama kaum wanita. 




Fungsi utama adalah utk memperkukuhkan kesihatan dlman,
melancarkan pengaliran darah dlm bdn, menyelaraskan
kitaran haid, meningkatkan kadar metabolisme, mengurangkan
mslh senggugut, keputihan dsbnya. 


Testimoni dr sorg kwan rapat yg amik Maharani
immediately after deliver. She told me

'Mmg best sgt sbb hilang rasa penat lepas bersalin, bdn
rasa fresh jer'

Testimoni dr pelbagai sumber (rakan2 biz, Internet, ckp2 org) mengatakan

1. Dengan bantuan Maharani dan PB, alhamdulillah masalah
senggugut, keputihan makin hilang. Dan ada yg hilang terus,
x sedar pun masa mana blh hilang.


2. Maharani juga mbantu dlm mstabilkan hormon jadi
alhamdulillah lepas beberapa tahun berusaha utk dptkan anak
akhirnya berjaya. CDM Kak Ana sendiri amalkan mkn Maharani
dan setelah 8thn akhirnya beliau juga mengandung. Syukur
kita berusaha dan selebihnya urusan Allah s.w.t






3. Masalah keletihan, lesu, migraine, x der mood dgn husband
akibat letih setelah seharian bekerja pun setel dgn
amalan memakan Maharani.


 bukti kehebatan mengamalkan Maharani dan pemakaian Premium Beautiful


Byk lagi laaa. Kalau di google dgn pakcik Google mmg mcm2
kebaikan Maharani korang akan jumpa.
Mahal ker? Halal ker?
Amboiiii xlah Iena nak jual produk yg x halal. Nauzubillah!!!



 
Produk nih halal yer!!!! Rega plak cuma RM65/box. Setiap box ada 6 bekas merah. 
So total ada 300 biji. Murah kan!!!


Nanti Iena story camner nak mkn plak. Ok. Nak g amik anak.
Tata titi. Apa2 contact jer eh. Muahssss!!!


Published with Blogger-droid v2.0.3

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…