Skip to main content

Cantiknya!!!





Salam semua
Cantik x kotak kat atas tuh.
Baldu2 bagai. Dulu pernah masa zaman kerja di KPTM
Iena makan produk nih. Mmg best laa pastu box nih kumpul
dgn mama sbb bekas dia cantik ala2 blh laaa buat isi brg apa2 utk hantaran.
Mmg cute dan cantik. Tp sbnrnya nak bgtau isi dlm dia lagi
cantik. Cantik dgn pelbagai khasiat khusus utk org wanita
aka perempuan mcm Iena dan kawan2 semua. 




Dlm bekas merah tuh ada satu bebola putih yg memyimpan 50
biji pil kecil. Setiap pil mengandungi pelbagai jenis herba Cina
yg bermutu dan sgt bagus utk kesihatan dlman terutama kaum wanita. 




Fungsi utama adalah utk memperkukuhkan kesihatan dlman,
melancarkan pengaliran darah dlm bdn, menyelaraskan
kitaran haid, meningkatkan kadar metabolisme, mengurangkan
mslh senggugut, keputihan dsbnya. 


Testimoni dr sorg kwan rapat yg amik Maharani
immediately after deliver. She told me

'Mmg best sgt sbb hilang rasa penat lepas bersalin, bdn
rasa fresh jer'

Testimoni dr pelbagai sumber (rakan2 biz, Internet, ckp2 org) mengatakan

1. Dengan bantuan Maharani dan PB, alhamdulillah masalah
senggugut, keputihan makin hilang. Dan ada yg hilang terus,
x sedar pun masa mana blh hilang.


2. Maharani juga mbantu dlm mstabilkan hormon jadi
alhamdulillah lepas beberapa tahun berusaha utk dptkan anak
akhirnya berjaya. CDM Kak Ana sendiri amalkan mkn Maharani
dan setelah 8thn akhirnya beliau juga mengandung. Syukur
kita berusaha dan selebihnya urusan Allah s.w.t






3. Masalah keletihan, lesu, migraine, x der mood dgn husband
akibat letih setelah seharian bekerja pun setel dgn
amalan memakan Maharani.


 bukti kehebatan mengamalkan Maharani dan pemakaian Premium Beautiful


Byk lagi laaa. Kalau di google dgn pakcik Google mmg mcm2
kebaikan Maharani korang akan jumpa.
Mahal ker? Halal ker?
Amboiiii xlah Iena nak jual produk yg x halal. Nauzubillah!!!



 
Produk nih halal yer!!!! Rega plak cuma RM65/box. Setiap box ada 6 bekas merah. 
So total ada 300 biji. Murah kan!!!


Nanti Iena story camner nak mkn plak. Ok. Nak g amik anak.
Tata titi. Apa2 contact jer eh. Muahssss!!!


Published with Blogger-droid v2.0.3

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...