Skip to main content

Fungsi utama Premium Beautiful

 
salam semua... 
harap2 semua sihat yer..
so apa agaknya rancangan anda di musim cuti sekolah nih
eh silap bukan semua yang bercuti kan... 
those yang bekerja selamat bekerja ok...
those yang bercuti sila manfaatkan cuti anda...
 
 
hmm harini iena nak share 3 fungsi utama pemakaian Premium Beautiful
 sebagaimana yang semua sudah maklum
Premium Beautiful bukan semata2 untuk menurunkan berat badan
sebaliknya 70% fungsinya adalah untuk 
kesihatan badan...

jadi teruskan membaca yer
 
 


Membersihkan daripada toksik dan menukarkan 
darah berasid kepada darah beralkali lemak:
 
  • pemejalan dan kekenyalan kulit
  • menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi
  • pemejalan salur nadi
  • pemuliharaan penyakit darah tinggi
  • memelihara dari mendpt strok
  • memelihara dari mendapat penyakit jantung
  • mencegah kanser/barah
  • merawat bronchitis
  • merawat lelah
  • menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki dan kesukaran utk tidur lena
  • menghilangkan perasaan mudah tersinggung, radang usus dan perut
  • merawat hepatitis
 
 
Merangsang sel-sel yang lemah 
dan tidak aktif untuk meningkatkan karat metabolisma.
 
Memulihkan:
  • sakit pundi kencing
  • radang usus dan perut
  • hepatitis
  • kencing mlm
  • kencing manis
  • buah pinggang
  • cahaya muka
  • penyakit rahim
  • buasir
  • keletihan dan lesu

 
Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi 
serta menstabilkan fungus organ organ dalam badan.
 
Memulihkan:
  • kesukaran tidur lena
  • lekas marah
  • bahu yang kaku
  • pening
  • telinga berdengung
  • mata sakit
  • sakit saraf dikepala atau muka(migrain)
  • kehilangan tenaga badan
  • radang usus dan perut
  • kulit kering


  

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…