Skip to main content

i love you so much....

salam semua...
maafkan ketiadaan entry buat beberapa ketika...
waaaa orang lain yang gi Vietnam aku pulak yang ngelat tak buat entry...


hehe.. jgn marah nooo.. alkisahnya saya sedang dalam proses membantu
rakan menyiapkan pulak web/blog utk sekolah...\
tak salah membantu kan sebab dah ada kepakaran...
not saying that am an expert dalam bidang nih tapi insyaallah selagi ada ilmu
yang boleh diberikan/dikongsikan bersama why not??




so today nak story pasal bis skit...


my gorgeous leader bersama sideline dalam biz kami..
ok for your infomation iena sebenarnya join dengan team JOHOR...
yup my leaders are waaaayyyyy far away from me
dorang semua ada di Johor...

kenapa tak carik leader yang ada di sisi iena???
hmm let just say that our path cross and i believe Bayah will help me in achieving what
i want in life....
dalam biz nih leader mmg paling penting... sebab kalau kita mula tanpa ada
orang yang tunjukkan jalan... boleh jadi sesat kan...
melainkan kita nih mmg willingly nak carik jalan susah..




sebab tulah kalau nak berjaya kita tengok dulu sapa leader kita..
iena yakin dengan Bayah sebab even though kami tak pernah kenal sebelum nih
tapi bila baca kisah Bayah yang berjaya dengan biz nih buat iena yakin
she is the one for me...

bila jumpa dengan Bayah wpun tak selalu tapi iena dapat rasakan
she is doing her best to help me out 
kadang Bayah bukan jer bantu iena dalam urusan biz tapi hal2 lain jugak
itulah istimewanya biz nih... dari someone yang kita tak tahu 
kita boleh jadi close dan sometime we tend to feel like we are sisters
(dalam Islam pun kata kita nih semua bersaudara kan)
we share almost everything....



mommy Fazi tak join kalinih ke Vietnam sebab due date dah hampir sangat
tapi sebab she is a leader so sanggup turun KLIA hantarkan anak2 buah
yang nak fly ke Vietnam haritu...
seeee how nice...


inilah 2 orang mommy iena dalam biz nih...
tak pernah pun ambil mudah dengan perihal anak2 buah dalam biz... and that is why
i love doing this biz... cause we are not alone...
all the time sebenarnya dorang ada dengan kita...


so why not kan... 
kepada korang2 yang nak buat biz jgn takut sebenarnya... 
iena tahu ramai yang nak join tapi takut
takut banyak perkara

1. takut nak kuar modal
2. takut tak boleh berjaya
3. takut tak mampu buat
4. takut nanti orang kata
5. takut nanti ditinggalkan leader
dan sebagainya


insyaallah kalau join dengan group iena nih... takkan ada rasa anda ditinggalkan
anda pasti ada bersama leader anda...
even CDM Hanis sendiri is willing to help if kita ada masalah...


tapi semuanya perlu berbalik pada korang... 
hidup ini tak selalunya indah.. sekarang mungkin kita senang, kita ada orang nak bantu
tapi esok lusa sapa tahu kan....

harini mungkin kita senang sebab mak bapak dok bagi duit elaun lagi
tapi esok2 camner????

 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…