Skip to main content

i love you so much....

salam semua...
maafkan ketiadaan entry buat beberapa ketika...
waaaa orang lain yang gi Vietnam aku pulak yang ngelat tak buat entry...


hehe.. jgn marah nooo.. alkisahnya saya sedang dalam proses membantu
rakan menyiapkan pulak web/blog utk sekolah...\
tak salah membantu kan sebab dah ada kepakaran...
not saying that am an expert dalam bidang nih tapi insyaallah selagi ada ilmu
yang boleh diberikan/dikongsikan bersama why not??




so today nak story pasal bis skit...


my gorgeous leader bersama sideline dalam biz kami..
ok for your infomation iena sebenarnya join dengan team JOHOR...
yup my leaders are waaaayyyyy far away from me
dorang semua ada di Johor...

kenapa tak carik leader yang ada di sisi iena???
hmm let just say that our path cross and i believe Bayah will help me in achieving what
i want in life....
dalam biz nih leader mmg paling penting... sebab kalau kita mula tanpa ada
orang yang tunjukkan jalan... boleh jadi sesat kan...
melainkan kita nih mmg willingly nak carik jalan susah..




sebab tulah kalau nak berjaya kita tengok dulu sapa leader kita..
iena yakin dengan Bayah sebab even though kami tak pernah kenal sebelum nih
tapi bila baca kisah Bayah yang berjaya dengan biz nih buat iena yakin
she is the one for me...

bila jumpa dengan Bayah wpun tak selalu tapi iena dapat rasakan
she is doing her best to help me out 
kadang Bayah bukan jer bantu iena dalam urusan biz tapi hal2 lain jugak
itulah istimewanya biz nih... dari someone yang kita tak tahu 
kita boleh jadi close dan sometime we tend to feel like we are sisters
(dalam Islam pun kata kita nih semua bersaudara kan)
we share almost everything....



mommy Fazi tak join kalinih ke Vietnam sebab due date dah hampir sangat
tapi sebab she is a leader so sanggup turun KLIA hantarkan anak2 buah
yang nak fly ke Vietnam haritu...
seeee how nice...


inilah 2 orang mommy iena dalam biz nih...
tak pernah pun ambil mudah dengan perihal anak2 buah dalam biz... and that is why
i love doing this biz... cause we are not alone...
all the time sebenarnya dorang ada dengan kita...


so why not kan... 
kepada korang2 yang nak buat biz jgn takut sebenarnya... 
iena tahu ramai yang nak join tapi takut
takut banyak perkara

1. takut nak kuar modal
2. takut tak boleh berjaya
3. takut tak mampu buat
4. takut nanti orang kata
5. takut nanti ditinggalkan leader
dan sebagainya


insyaallah kalau join dengan group iena nih... takkan ada rasa anda ditinggalkan
anda pasti ada bersama leader anda...
even CDM Hanis sendiri is willing to help if kita ada masalah...


tapi semuanya perlu berbalik pada korang... 
hidup ini tak selalunya indah.. sekarang mungkin kita senang, kita ada orang nak bantu
tapi esok lusa sapa tahu kan....

harini mungkin kita senang sebab mak bapak dok bagi duit elaun lagi
tapi esok2 camner????

 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..