Skip to main content

Off they go



Salam semua. Adoii kejap jer rasa cuti seminggu nih.
Amboiiii demand bukan main kan. Hehe. Yerlah beside resting
and sharing with friends and new friends about biz, mmg
Iena cepat sgt flat. So kekdahnya baring laaaa. Betul2 rehat
smp x larat nk rehat. Kalau blh nk jalan2 cam dulu.



Tp xperlah semua nih bersifat sementara. Opssss tajuk kat
atas pasal off they go. Yupsss my friends in biz are at KLIA
today. They're leaving for Vietnam. Waduhhhh best bangat.
Kalau korang kat sana terserempak dengan team pakai baju
kaler ijau. Haaaa doranglah tuh. 


  

(pic from facebook - kan kami anak generasi pelopor biz melalui Internet)


CDM Hanis berjaya bawak 1 flight biz partner ke Vietnam kali
nih. Hebat kan!!! Just imagine atas flight tuh semua rakan2
kongsi beliau jer. Mg best laaa kan. Semua pun mmg kenal,
sbb semua dlm acuan yg sama. Bestnya kan. Dr apa yg iena dgr
CDM Hanis adalah CDM yg paling ramai
bwk rakan kongsi kalinih. CDM2 lain pun ada tapi tak seramai
nih. Waaa HEBAT kan. Mmg beruntung berada dlm team
sbb tu jugaklaaa CDM Hanis diberi kepercayaan menjadi one of
the speaker masa Diamond Night in April. Nak pergi2!!!! 



(CDM Hanis, mmg tak pernah menyerah kalah dalam perjuangannya)

So if you want yo be in this group just let me know. Iena
kongsikan cara bgaimana kita blh hebat seperti Hanis. Tak
kisah sebenarnya siapa pun kita sbb yg paling penting
adalah keinginan dan keyakinan bahawa kita blh BERUBAH!!!
Rezeki x datang dlm bentuk wang ringgit tapi dlm bentuk
PELUANG!!!! Dan oleh sbb itulah bila peluang ada depan mata,
bila kita dihulurkan peluang GRAB IT!!!! Sbb kita takkan tahu
apa hasilnya selagi kita tunggu dan lihat.



(my leader dengan her hubby - dah 2x kali terbang FREE)

Contact iena skrg kalau anda nak peluang generate
income 4-5 angka, percutian hebat yg dianggung oleh sykt,
pelbagai awards dr group dan sykt dan FINANCIAL FREEDOM.
Plan biz yg mudah dan kita bekerja dlm satu kump yg HEBAT!!


019 479 5730 / 013 533 8799 @ inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..