Skip to main content

Off they go



Salam semua. Adoii kejap jer rasa cuti seminggu nih.
Amboiiii demand bukan main kan. Hehe. Yerlah beside resting
and sharing with friends and new friends about biz, mmg
Iena cepat sgt flat. So kekdahnya baring laaaa. Betul2 rehat
smp x larat nk rehat. Kalau blh nk jalan2 cam dulu.



Tp xperlah semua nih bersifat sementara. Opssss tajuk kat
atas pasal off they go. Yupsss my friends in biz are at KLIA
today. They're leaving for Vietnam. Waduhhhh best bangat.
Kalau korang kat sana terserempak dengan team pakai baju
kaler ijau. Haaaa doranglah tuh. 


  

(pic from facebook - kan kami anak generasi pelopor biz melalui Internet)


CDM Hanis berjaya bawak 1 flight biz partner ke Vietnam kali
nih. Hebat kan!!! Just imagine atas flight tuh semua rakan2
kongsi beliau jer. Mg best laaa kan. Semua pun mmg kenal,
sbb semua dlm acuan yg sama. Bestnya kan. Dr apa yg iena dgr
CDM Hanis adalah CDM yg paling ramai
bwk rakan kongsi kalinih. CDM2 lain pun ada tapi tak seramai
nih. Waaa HEBAT kan. Mmg beruntung berada dlm team
sbb tu jugaklaaa CDM Hanis diberi kepercayaan menjadi one of
the speaker masa Diamond Night in April. Nak pergi2!!!! 



(CDM Hanis, mmg tak pernah menyerah kalah dalam perjuangannya)

So if you want yo be in this group just let me know. Iena
kongsikan cara bgaimana kita blh hebat seperti Hanis. Tak
kisah sebenarnya siapa pun kita sbb yg paling penting
adalah keinginan dan keyakinan bahawa kita blh BERUBAH!!!
Rezeki x datang dlm bentuk wang ringgit tapi dlm bentuk
PELUANG!!!! Dan oleh sbb itulah bila peluang ada depan mata,
bila kita dihulurkan peluang GRAB IT!!!! Sbb kita takkan tahu
apa hasilnya selagi kita tunggu dan lihat.



(my leader dengan her hubby - dah 2x kali terbang FREE)

Contact iena skrg kalau anda nak peluang generate
income 4-5 angka, percutian hebat yg dianggung oleh sykt,
pelbagai awards dr group dan sykt dan FINANCIAL FREEDOM.
Plan biz yg mudah dan kita bekerja dlm satu kump yg HEBAT!!


019 479 5730 / 013 533 8799 @ inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…