Skip to main content

Off they go



Salam semua. Adoii kejap jer rasa cuti seminggu nih.
Amboiiii demand bukan main kan. Hehe. Yerlah beside resting
and sharing with friends and new friends about biz, mmg
Iena cepat sgt flat. So kekdahnya baring laaaa. Betul2 rehat
smp x larat nk rehat. Kalau blh nk jalan2 cam dulu.



Tp xperlah semua nih bersifat sementara. Opssss tajuk kat
atas pasal off they go. Yupsss my friends in biz are at KLIA
today. They're leaving for Vietnam. Waduhhhh best bangat.
Kalau korang kat sana terserempak dengan team pakai baju
kaler ijau. Haaaa doranglah tuh. 


  

(pic from facebook - kan kami anak generasi pelopor biz melalui Internet)


CDM Hanis berjaya bawak 1 flight biz partner ke Vietnam kali
nih. Hebat kan!!! Just imagine atas flight tuh semua rakan2
kongsi beliau jer. Mg best laaa kan. Semua pun mmg kenal,
sbb semua dlm acuan yg sama. Bestnya kan. Dr apa yg iena dgr
CDM Hanis adalah CDM yg paling ramai
bwk rakan kongsi kalinih. CDM2 lain pun ada tapi tak seramai
nih. Waaa HEBAT kan. Mmg beruntung berada dlm team
sbb tu jugaklaaa CDM Hanis diberi kepercayaan menjadi one of
the speaker masa Diamond Night in April. Nak pergi2!!!! 



(CDM Hanis, mmg tak pernah menyerah kalah dalam perjuangannya)

So if you want yo be in this group just let me know. Iena
kongsikan cara bgaimana kita blh hebat seperti Hanis. Tak
kisah sebenarnya siapa pun kita sbb yg paling penting
adalah keinginan dan keyakinan bahawa kita blh BERUBAH!!!
Rezeki x datang dlm bentuk wang ringgit tapi dlm bentuk
PELUANG!!!! Dan oleh sbb itulah bila peluang ada depan mata,
bila kita dihulurkan peluang GRAB IT!!!! Sbb kita takkan tahu
apa hasilnya selagi kita tunggu dan lihat.



(my leader dengan her hubby - dah 2x kali terbang FREE)

Contact iena skrg kalau anda nak peluang generate
income 4-5 angka, percutian hebat yg dianggung oleh sykt,
pelbagai awards dr group dan sykt dan FINANCIAL FREEDOM.
Plan biz yg mudah dan kita bekerja dlm satu kump yg HEBAT!!


019 479 5730 / 013 533 8799 @ inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...