Skip to main content

PROMOSI BULAN MARCH!!!

 
 
its time for you to own your own Premium Beautiful
 
 




 
 
*LIFETIME WARRANTY
*SUPERBRAND

 



PREMIUM BEAUTIFUL      SET KECIL          SET BESAR       Credit Cards           Eon Credit
Long Girdle                RM 910                RM 1000              RM 58++              RM 50++
Long Bra                   RM 780               RM 858               RM 49++              RM 40++
Waist Nipper              RM 676               RM 743.60           RM 43++              RM 38++
Full Set                     RM 2+++              RM 2+++             RM 150++            RM 140++


*Pengiraan masih bergantung kepada Bank masing-masing dan interest yang dikenakan.  
Ianya tertakluk kepada terma dan syarat. 
Untuk mendapatkan kiraan tetap, anda dinasihatkan menghubungi Bank masing-masing.

 
seee affordable tau set Premium Beautiful  nih..
semuanya terpulang kepada budget anda...
but
you need to have the full set to get what you want..
 
 
 
even better 
you can have 2 set of Premium Beautiful for FREE
yup its true people...
FREE
 
 
how???
 
contact me now and i'll tell you how...


FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 573/ 013 533 8799 
 
 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…