Skip to main content

Puluhan ribu utk pakaian dalam.....

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730 
 
 
 
salam semua 
before iena proceed dengan cerita panjang lebar
cuba korang perhatikan perbezaan di antara kedua2
 produk pakaian dalaman untuk wanita nih
 
 
 



PAKAIAN DALAM BIASA

 


PREMIUM BEAUTIFUL

 


KOS

Katakan harga pakaian dalam minima RM30 (bra + panties) dan anda hanya memiliki 7 pakaian dalam, minima (so rotate setiap minggu)

 Jadi :

RM30 x7 = 350

Manakala jangka hayat pakaian dalam anda (bra + panties) adalah setahun dan jangkamasa memakai pakaian dalam dari umur 20 – 60 (40 tahun hayat):

Jadi

350 x 40 = 
RM 14,000






Harga Premium Beautiful :

RM 2000 – 
RM 2200 
*ikut saiz (cash and installment may vary a bit)

Akan dapat 3 pieces, 
LONG BRA, 
LONG GIRDLE 
dan WAIST NIPPER

Jangkamasa :

SEPANJANG HAYAT

CIRI –CIRI BRA

1. Menyokong payudara & push up (bra) semata-mata.





2. Fabrik dan corak bergantung pada jenama dan harga, lebih mahal lebih berkualiti.


1. Menyokong, membentuk, dan mengemas bentuk, kedudukan dan saiz payudara dengan mengagih lemak ke tempat sepatutnya dan membakar lemak jahat.

2. Fabrik Akwatek & Akwadyn – bila suhu sejuk ia bertindak memanaskan badan dan sebaliknya.

3. Mengandungi F.I.R untuk kesihatan dan pembentukan tubuh


CIRI – CIRI PANTIES

1. Fabrik dan corak bergantung pada jenama dan harga, lebih mahal lebih berkualiti.



1. Turut mengandungi F.I.R untuk kesihatan dan pembentukan paha dan punggung.

TAMBAHAN


1. Disertai dengan Waist nipper yang membentuk, memadat dan melangsingkan perut.

2. Waist nipper juga menjaga postur badan dan tulang belakang.

3. Merawat sakit belakang dan slip disc



 
 
 
okay boleh faham apa yang cuba nak disampaikan??


Banyak kelebihan bila kita pakai Premium Beautiful nie kan ? 
Selain pakai sebagai pakaian dalam kita orang perempuan 
Premium Beautiful juga menjadi salah satu kaedah 
untuk kita detect any problem dengan badan kita...
dah terbukti ada yang dapat detect cancer dengan hanya memakai PB


sedar tak sedar kita dah membelanjakan hampir puluhan ribu 
untuk pakaian dalam kan...
aset kita tuh mmg laaa perlu di jaga dan diberikan produk yang 
terbaik.... tapi just imagine eh silap just bandingkan
compare orang putih kata


RM Puluhan Ribu dengan RM 2000 (seumur hidup)



so????


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…