Skip to main content

Puluhan ribu utk pakaian dalam.....

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730 
 
 
 
salam semua 
before iena proceed dengan cerita panjang lebar
cuba korang perhatikan perbezaan di antara kedua2
 produk pakaian dalaman untuk wanita nih
 
 
 



PAKAIAN DALAM BIASA

 


PREMIUM BEAUTIFUL

 


KOS

Katakan harga pakaian dalam minima RM30 (bra + panties) dan anda hanya memiliki 7 pakaian dalam, minima (so rotate setiap minggu)

 Jadi :

RM30 x7 = 350

Manakala jangka hayat pakaian dalam anda (bra + panties) adalah setahun dan jangkamasa memakai pakaian dalam dari umur 20 – 60 (40 tahun hayat):

Jadi

350 x 40 = 
RM 14,000






Harga Premium Beautiful :

RM 2000 – 
RM 2200 
*ikut saiz (cash and installment may vary a bit)

Akan dapat 3 pieces, 
LONG BRA, 
LONG GIRDLE 
dan WAIST NIPPER

Jangkamasa :

SEPANJANG HAYAT

CIRI –CIRI BRA

1. Menyokong payudara & push up (bra) semata-mata.





2. Fabrik dan corak bergantung pada jenama dan harga, lebih mahal lebih berkualiti.


1. Menyokong, membentuk, dan mengemas bentuk, kedudukan dan saiz payudara dengan mengagih lemak ke tempat sepatutnya dan membakar lemak jahat.

2. Fabrik Akwatek & Akwadyn – bila suhu sejuk ia bertindak memanaskan badan dan sebaliknya.

3. Mengandungi F.I.R untuk kesihatan dan pembentukan tubuh


CIRI – CIRI PANTIES

1. Fabrik dan corak bergantung pada jenama dan harga, lebih mahal lebih berkualiti.



1. Turut mengandungi F.I.R untuk kesihatan dan pembentukan paha dan punggung.

TAMBAHAN


1. Disertai dengan Waist nipper yang membentuk, memadat dan melangsingkan perut.

2. Waist nipper juga menjaga postur badan dan tulang belakang.

3. Merawat sakit belakang dan slip disc



 
 
 
okay boleh faham apa yang cuba nak disampaikan??


Banyak kelebihan bila kita pakai Premium Beautiful nie kan ? 
Selain pakai sebagai pakaian dalam kita orang perempuan 
Premium Beautiful juga menjadi salah satu kaedah 
untuk kita detect any problem dengan badan kita...
dah terbukti ada yang dapat detect cancer dengan hanya memakai PB


sedar tak sedar kita dah membelanjakan hampir puluhan ribu 
untuk pakaian dalam kan...
aset kita tuh mmg laaa perlu di jaga dan diberikan produk yang 
terbaik.... tapi just imagine eh silap just bandingkan
compare orang putih kata


RM Puluhan Ribu dengan RM 2000 (seumur hidup)



so????


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...