Skip to main content

setiap yang berharga itu ada sebabnya...


 
okay.. memang tak dinafikan harga satu set 
korset Premium Beautiful ni agak 'mencabar' sedikit.. 
tapi, sesuailah dengan kualiti dan kelebihan yang ada pada PB?


Embedded with Far Infrared Rays
Superbrand Awards
Research & Development dari 3 negara
Lifetime Warranty

mana nak cari??


CDM Kak Ana, our greatest Mentor, lost 30kg in just 4 months!

My gorgeous leader
Bakal CDM Fazi

Before 80kg ++


After 6 months, 58kg (lost more than 20kg & maintain sampai sekarang)

 PB bukan lah semata2 untuk slimming, 
tetapi designed for 70% untuk kesihatan and 30% untuk kecantikan


How Much is PB?
 harga PB ada dua, ikut saiz

Kecil - RM2,399.00
Besar - RM2,599.00

but do not worry ladies, pelan bayaran ansuran ada kami sediakan..

tetapi.. sekiranya anda beli dengan cash/card credit, 
anda akan diberi diskaun RM400.00

so harga cash:

Kecil - RM1,999.00
Besar - RM2,199.00

TAPI... belum habis lagi.. 
sekiranya anda mendaftar sebagai ahli (yuran ahli RM50), 
anda akan mendapat further diskaun 
RM150.00 + bonus member setelah pembelian satu set PB 
around RM75.00 (akan di bankin kan ke dalam akaun bank anda)
kan dah untung RM225?

jadi, final price sekiranya anda membeli cash + menjadi member:

Kecil - RM1,774.00
Besar - RM1,974.00

total diskaun adalah RM625! 
Untung banyak kan??

penentuan saiz PB anda adalah berdasarkan 
beberapa ukuran badan anda..

mode of payment cash, credit card, RHB easy, ansuran bulanan..

 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 573/ 013 533 8799

Comments

  1. Dear Mima,
    kalau macam ni punya pelan, tak sabaq nak jadi KIM KARDASHIAN . Kalau pakai credit card, sebulan berapa untuk size L.

    ReplyDelete
  2. Hehe. Cikgu nnti sy balas. Now tgh mengajar. Weeee. Nak.jd guru cemerlang cam cikgu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..