Skip to main content

setiap yang berharga itu ada sebabnya...


 
okay.. memang tak dinafikan harga satu set 
korset Premium Beautiful ni agak 'mencabar' sedikit.. 
tapi, sesuailah dengan kualiti dan kelebihan yang ada pada PB?


Embedded with Far Infrared Rays
Superbrand Awards
Research & Development dari 3 negara
Lifetime Warranty

mana nak cari??


CDM Kak Ana, our greatest Mentor, lost 30kg in just 4 months!

My gorgeous leader
Bakal CDM Fazi

Before 80kg ++


After 6 months, 58kg (lost more than 20kg & maintain sampai sekarang)

 PB bukan lah semata2 untuk slimming, 
tetapi designed for 70% untuk kesihatan and 30% untuk kecantikan


How Much is PB?
 harga PB ada dua, ikut saiz

Kecil - RM2,399.00
Besar - RM2,599.00

but do not worry ladies, pelan bayaran ansuran ada kami sediakan..

tetapi.. sekiranya anda beli dengan cash/card credit, 
anda akan diberi diskaun RM400.00

so harga cash:

Kecil - RM1,999.00
Besar - RM2,199.00

TAPI... belum habis lagi.. 
sekiranya anda mendaftar sebagai ahli (yuran ahli RM50), 
anda akan mendapat further diskaun 
RM150.00 + bonus member setelah pembelian satu set PB 
around RM75.00 (akan di bankin kan ke dalam akaun bank anda)
kan dah untung RM225?

jadi, final price sekiranya anda membeli cash + menjadi member:

Kecil - RM1,774.00
Besar - RM1,974.00

total diskaun adalah RM625! 
Untung banyak kan??

penentuan saiz PB anda adalah berdasarkan 
beberapa ukuran badan anda..

mode of payment cash, credit card, RHB easy, ansuran bulanan..

 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 573/ 013 533 8799

Comments

  1. Dear Mima,
    kalau macam ni punya pelan, tak sabaq nak jadi KIM KARDASHIAN . Kalau pakai credit card, sebulan berapa untuk size L.

    ReplyDelete
  2. Hehe. Cikgu nnti sy balas. Now tgh mengajar. Weeee. Nak.jd guru cemerlang cam cikgu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...