Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2012

Ending real soon...

Final call....for those yang nak beli Premium Beautiful dengan harga hebatsebab rebate yang masih berlangsung boleh berbuat sekarangwhy???sebab 30th April is the last day!!!Jangan lepaskan peluang anda...





Buat betul2, betul2 buat!..buat sampai jadi, baru puas hati!..fight fight till da end....rebates will ending very soon!!..so guys, yang mana belum dapatkan lagi premium beautiful with special price, this is da good time...save up until rm800!!...soo, worth it!!...lets feel da different!!.

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

PINTAR?

Last Wednesday, lepas jee slot Scratch kat Makmal ICT JPNPs, around noon iena gerak ke KL. Huhu a busy week with 2 important events. Satunya kursus ICTL Year 5 and satu lagi mewakili Guru Besar ke taklimat penerangan PINTAR Foundation. 
Our sch was one of the selected one for this year. InsyaAllah its for the good future for our students. Taklimat berlangsung d Hotel Plaza, KL. So me n a friend took a bus at 1pm and arrived at 9pm. Gila babassss punya lama duduk atas bas tuh. Sakit pinggang dibuatnya. Tp apa leh buat. Upon arrival, my sis dah tgu d Pudu. She drove us to the hotel, had a quick check in and then off we go to Kg Baru for dinner with dad. 
Thursday morning, taklimat disampaikan oleh wakil PINTAR Foundation, wakildr UEM Group dan British Council. Am so glad that we are among the chosen one. Syukur alhamdulillah. So in 3 years we are going to hv alots of meetings, activities, projects with mentors from the British Council.
End everything at 2pm, and then iena n my friend (…

What ever you might say, but she did prove something...

still waiting for what??
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Medan perang!!!

Bisnes adalah peperangan, kalah menang bukan kebetulan tetapi adalah pilihan dan kalah hari ini belum tentu kalah akan datang seandainya kita buka hati dan buka minda utk meniru rakan-rakan kita yang berjaya kerana kita adalah satu keluarga B32 drpd ilmu, strategi dan mentor yg sama -CDM Kak Ana

Pictures : www.hanishaizi.com Published with Blogger-droid v2.0.4

Have you seen them??

salam semua..have you seen this????  noooo not the PB sets but the Zalora ads by Nuffnang..

hehehe....jom cuci mata....

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Congrat DSM Sabariah Azemi

Wait for her updates. Published with Blogger-droid v2.0.4

Kenapa biz ini dan kumpulan ini??

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO  Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799
Kalau mempunyaiNIAThendak menambah pendapatan denganSEGERAdapatHASILyangLUMAYAN,Premium Beautifulade jawapannye.




1- Produk HEBAT - Premium Beautiful yg telah  20 tahun di pasaran telah diyakini.  2- Pakaian pembentukan badan  yg diiktiraf SUPERBRANDS

We have our own pamplet

3- Sentiasa mendapat sambutan LUAR BIASA dari tahun ke tahun

B32 mencatat 40 juta jualan sebulan - Tercatat di Msia Book of Record

4- Sambil jual kite dapat memiliki dan memakainye 5- Sambil jual kite dapat modal + untung + bonus.  Bonus pertama RM 3000 (rebate di tambah RM 1500 sehingga April 2012 SAHAJA)  6- FREE TRAVEL bawa duit shopping je





(2012 - VIETNAM, GUANGZHOU, LONDON).  Now pakej ke GUANGZHOU.
7- Seumur hidup perlu jual 10 set SAHAJA

tak mau jadi gila

salam semua..waaaa when was my last entry??? hmm dah lost track dah(wallahhhh camler dan tinggal bertahun)takdelah agak lama tak menulis di siniwalaupun banyak benda nak tulis sebenarnya tapi semedangnya tak sempatnak meng'on' laptop dan menaip...kalau kat sekolah lagilah now line tak dapat di bilik iena so nak guna internet mmg susah...nak harapkan SGT pun agak kureng... hmmm lately i have to admit mmg aku agak mood ke laut..sokmo2 emo jer...ntahla tak mau kata sebab baby... tapi mmg sebab aku jugak asik emo memanjang..takpelah abaikan jerlah
.... eeeiii takutnya


adoiii nak tulis apa nih..haaa tulah sampai tak tau nak tulis apa lagi dah...
sikit selit pasal PBpromo for rebate tinggal beberapa hari jer lagiujung bulan nih dah abisss, eeeiiiilekkkkso kalau korang nak beli better now..
sebab cash buyers (esp) boleh save up to RM600 tauinclusive of free gifts and rebate RM150haaa banyak tuh...

tunggu apa lagi... pakej Guangzhou pun last this month...am praying hard to get this one clo…

Pictures

Using Instagram. Published with Blogger-droid v2.0.4

Gegaran

TOLONG MAKLUMKAN yg berkelah di persisiran pantai Semenanjung Barat, suruh segera tinggalkan pantai! Hari ini hari cuti, ramai yang berkelah! Cepat sebarkan. Amaran Tsunami!

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Isu Baju pulak

Baru 4 bln tp da pening nk pakai baju g sekolah.  Haiii kalaulaaa p sekolah blh pakai jee baju apa pun kan best.  Hmmm yeke best, rasanya lgi pening kepala Iena.

So this past few month i've been buying some long dressess online.  Ammara ada, Poplook ada, fb online shops pun ada. Hehe.  Nak buat camner minatku tidak terarah pada maternity dress yg ada d pasaran. 

Td online tgk dress nih.  Cam cantiklaaaa wpun ala very simple jer kan, tp i love the ribbon and the lace.  Agak2 kalau tiru idea nih n buat kat long dressess yg aku ada cantik x?? Hmmmmm.....
- mmg sgt suka dgn dress with ribbon cam gini.  Pernah terlintas nk pkai ribbon2 gini for dinner. Cantekssss sangat Published with Blogger-droid v2.0.4

Isu kasut...

hmmmm amboiiii rajin pulak kalinih buat entry... actually bukan rajin sangat pun cuma dah duduk depanlappy so sambil2 dok lipat kain tuh.. sambil2 pk apa nak buat eh..so now lets start...sejak pregnant nih... iena cam ada problem laaa sikit..ala small prob jer... hehe... masalah kasut nak pakaihehe kalau dulu mmg layan high heel laa gi sekolah.. rasa cam formal jer kan..and level of confidence pun tinggi jer setinggi kasut yang dipakaitapi sejak pregnant nih...   cuma pakai kasut nih jer p sekolah...adoiiii mmg rasa tak sesuai langsung tapi apakan daya.. nak pakai heelmmg kena tahan telinga laaa dengar kawan2 kesayangan ngomel2 hehe... i know they love me and being concern about me...
tapi tak best laaa....  tambah pulak kadang flat nih datang dengan tapak yang agak licinso kekadang ada certain part of floor yang tak berapa sesuai dengan flat nih..
huhu
main point is I MISS WEARING MY HIGH HEELS  nak ada lagi kasut2 cantik gini laaaa...hehe tapi kalau nak beli kena tunggu pas deliver seba…

why?

Kenapa asik sakit kepala nih? Adoiii laaaa. Mungkinkah disebabkan hormon tgh x berapa betul nih? Or rehat x cukup? Or what? Ntahlaaaa sometime iena ignore jer rasa sakit nih but can u really ignore headache?Ubat? Mmg da x layan laaaa. Ntah sejak bila wh iena mmg dah x layan sgt ubat kalau sakit kepala. Maybe sbb ada history dulu masa zaman study d Terengganu. Xnak laaa buka balik citer lama tp since then mmg da xnak lg bergantung dgn ubat bila sakit. Now beside rest and wrap kepala dgn waist nipper what i tried to do is to make sure aku jauh2 dr masalah. Huhu another impossible thing to do kan. Bila masa kita blh elak dr masalah kan? Kalau kita dah elak pun ia tetap dtg. Hmm redha jerlah.

Published with Blogger-droid v2.0.3

just 2..

FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Garam buluh

Just sharing another good product from Hai O. Aritu dah post satu video pasal garam buluh yg membantu melancarkan pengaliran darah dlm badan, membantu melancarkan pengeluaran darah kotor ( haid) and now more about Garam Buluh.

Published with Blogger-droid v2.0.3

Drug-less

Its a non stop!!!!  Adoiii start from 2nd last week of March until today mmg kerja x putus2.
Bermula dengan perkhemahan badan beruniform, kursus ICTL, then bersambung
dgn bola tampar and yesterday was the action song competition.
Kalau ikutkan mmg flat dah rasa, tp apa blh buat ini tanggungjawab.
And to add some spice to it last night my boy plak demam.
Actually i just found out about it this morning. Around 4am terjaga sbb
rasa cam Afi xdak kat sebelah. Eh heran jugak mana dia p. Tgk2 dah join
abah dia tido kat depan tv. Alaaa nak angkat mmg x larat so just let
him sleep there. And then masa azan subuh en suami bgn n told me Afi demam.


And now he is sleeping on my arm. Balut badan dia dgn waist nipper
and wallah tido jer. Awal td cam merengek2 jugak. Mungkin ada yg
kata ishhh xkan laaa pakai waist nipepr ier blh turunkan suhu badan.
Ok am sharing this based on my own experience.


Org kata x cuba kita tak tahu kan. So basically now am using
my PB not only to shape my body, l…

kalau ada sakit belakang...

salam semua... selamat hari Ahad semua... so apa plan for today??? hmmm iena mmg ada a few things to do today... tapi alkisahnya kereta en suami masuk workshop and he need to go somewhere...  so now aku tersangkut di dalam rumah jer... 
nak gi stokis tadak transport.. and hopefully he is here before noon sebab  petang dah nak gi Changlun plak.. ada customer nak fitting PB... ok

actually nak story satu kebaikan pakai Premium Beautiful nih... sebagaimana yang semua dah tahu Premium Beautiful nih 70% for health n 30% for beauty...
so it shows that pakai PB nih bukan hanya tuk cantik tapi lebih kepada kesihatan kita

salah satu kebaikan pakai PB adalah utk mereka yang mempunyai masalah sakit belakang.. haaaa terbaik kalau dapat pakai sebab mmg boleh kurangkan dan insyaallah kalau  pakai secara berterusan kita pun tak tahu bila masa sakit tuh ilang...
Back pain (also known as dorsalgia) is pain felt in the back that usually originates from the muscles, nerves, bones, joints or other structu…