Skip to main content

Isu kasut...


 
 hmmmm 
amboiiii rajin pulak kalinih buat entry... actually bukan rajin sangat pun cuma dah duduk depan
lappy so sambil2 dok lipat kain tuh.. sambil2 pk apa nak buat eh..
 
so now lets start...
sejak pregnant nih... iena cam ada problem laaa sikit..
ala small prob jer... hehe... masalah kasut nak pakai
hehe kalau dulu mmg layan high heel laa gi sekolah.. rasa cam formal jer kan..
and level of confidence pun tinggi jer setinggi kasut yang dipakai
 
tapi sejak pregnant nih... 
 
 
 
 
 
 cuma pakai kasut nih jer p sekolah...
adoiiii mmg rasa tak sesuai langsung tapi apakan daya.. nak pakai heel
mmg kena tahan telinga laaa dengar kawan2 kesayangan ngomel2 
hehe... i know they love me and being concern about me...

tapi tak best laaa....  tambah pulak kadang flat nih datang dengan tapak yang agak licin
so kekadang ada certain part of floor yang tak berapa sesuai dengan flat nih..

huhu

main point is 
I MISS WEARING MY HIGH HEELS
 
 
 
 
 
 nak ada lagi kasut2 cantik gini laaaa...
hehe tapi kalau nak beli kena tunggu pas deliver sebab pernah baca sapa tah tulis
i think its Iza thepinkstilettos
 
 
she wrote that our feet size will grow to one size lepas deliver
adehhhhh means mmg kena beli new shoes laaa after deliver kan...
unlesss the theory is not true.. then boleh pakai balik 
 
 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...