Skip to main content

Isu kasut...


 
 hmmmm 
amboiiii rajin pulak kalinih buat entry... actually bukan rajin sangat pun cuma dah duduk depan
lappy so sambil2 dok lipat kain tuh.. sambil2 pk apa nak buat eh..
 
so now lets start...
sejak pregnant nih... iena cam ada problem laaa sikit..
ala small prob jer... hehe... masalah kasut nak pakai
hehe kalau dulu mmg layan high heel laa gi sekolah.. rasa cam formal jer kan..
and level of confidence pun tinggi jer setinggi kasut yang dipakai
 
tapi sejak pregnant nih... 
 
 
 
 
 
 cuma pakai kasut nih jer p sekolah...
adoiiii mmg rasa tak sesuai langsung tapi apakan daya.. nak pakai heel
mmg kena tahan telinga laaa dengar kawan2 kesayangan ngomel2 
hehe... i know they love me and being concern about me...

tapi tak best laaa....  tambah pulak kadang flat nih datang dengan tapak yang agak licin
so kekadang ada certain part of floor yang tak berapa sesuai dengan flat nih..

huhu

main point is 
I MISS WEARING MY HIGH HEELS
 
 
 
 
 
 nak ada lagi kasut2 cantik gini laaaa...
hehe tapi kalau nak beli kena tunggu pas deliver sebab pernah baca sapa tah tulis
i think its Iza thepinkstilettos
 
 
she wrote that our feet size will grow to one size lepas deliver
adehhhhh means mmg kena beli new shoes laaa after deliver kan...
unlesss the theory is not true.. then boleh pakai balik 
 
 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..