Skip to main content

Kenapa biz ini dan kumpulan ini??







FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
 Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Kalau mempunyai NIAT hendak menambah pendapatan dengan SEGERAdapat HASIL yang LUMAYAN, Premium Beautiful ade jawapannye.





1- Produk HEBAT - Premium Beautiful yg telah 
20 tahun di pasaran telah diyakini
2- Pakaian pembentukan badan  yg diiktiraf SUPERBRANDS


 We have our own pamplet
 

3- Sentiasa mendapat sambutan LUAR BIASA dari tahun ke tahun


B32 mencatat 40 juta jualan sebulan - Tercatat di Msia Book of Record


4- Sambil jual kite dapat memiliki dan memakainye
5- Sambil jual kite dapat modal + untung + bonus
Bonus pertama RM 3000
(rebate di tambah RM 1500 sehingga April 2012 SAHAJA) 
6- FREE TRAVEL bawa duit shopping je





(2012 - VIETNAM, GUANGZHOU, LONDON). 
Now pakej ke GUANGZHOU.

  7- Seumur hidup perlu jual 10 set SAHAJA

8- Bantu rakan kongsi dapat tambah BONUS





9- Rakan kongsi min 4 org SAHAJA seluruh Malaysia 





bagi memudahkan urusan bisnes supaya nampak lebih efficient.
10- Anda 100% dibimbing (jika pilihan group tepat dan ada bukti) dan B32satu2nye stockist yg banyak bagi REWARDS dan BUDAYA ILMU





BE IN THE RIGHT GROUP
- ini sangat penting bagi memastikan anda tidak ditinggalkan
dan prinsip kami adalah follow the leaders
leader pun mmg tak pernah tinggalkan kami



Percaya pada diri sendiri dan buat betul2 dan sungguh2. Ape pon yg kite buat di dunia ni perlukan kesungguhan jika mahu lebih.


KALAU TAKUT JANGAN BERMIMPI
KALAU TAK NAK JANGAN BERANGAN

KALAU TAK SUKA ANDA TAK KEMANA-MANA
KALAU BANYAK ALASAN KETINGGALAN 



Tak rugi untuk mendengar dan mencuba. Sesungguhnya anda memang
BERANI daripada tidak melakukan ape2 langsung dan takut.




Perlu diingatkan ye
 BUKAN MONEY GAME!!!!
Tiada sistem PIRAMID yang kekal 
DAN mata timbunan tak pernah luput selamanya




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...