Skip to main content

PINTAR?



Last Wednesday, lepas jee slot Scratch kat Makmal ICT JPNPs, around noon iena gerak ke KL. Huhu a busy week with 2 important events. Satunya kursus ICTL Year 5 and satu lagi mewakili Guru Besar ke taklimat penerangan PINTAR Foundation. 

Our sch was one of the selected one for this year. InsyaAllah its for the good future for our students. Taklimat berlangsung d Hotel Plaza, KL. So me n a friend took a bus at 1pm and arrived at 9pm. Gila babassss punya lama duduk atas bas tuh. Sakit pinggang dibuatnya. Tp apa leh buat.
Upon arrival, my sis dah tgu d Pudu. She drove us to the hotel, had a quick check in and then off we go to Kg Baru for dinner with dad. 

Thursday morning, taklimat disampaikan oleh wakil PINTAR Foundation, wakildr UEM Group dan British Council. Am so glad that we are among the chosen one. Syukur alhamdulillah. So in 3 years we are going to hv alots of meetings, activities, projects with mentors from the British Council.

End everything at 2pm, and then iena n my friend (senior teacher) plan to go for a quick shopping session at the Pavillion. Haha. Menambahkan lg semangat nak shopping sbb the organizer provided us with some cash money as token for being here. Waaaa pucuk di cita ulam mendatang. Dlm kepala da plan nk get some shoes, hbag and tops. Tp xdak yg berkenan di hati.

Then we moved on to the Sephora..... And the damage begins....



Published with Blogger-droid v2.0.4

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...