Skip to main content

tak mau jadi gila


 
salam semua..
waaaa when was my last entry??? hmm dah lost track dah
(wallahhhh camler dan tinggal bertahun)
 
 
takdelah agak lama tak menulis di sini
walaupun banyak benda nak tulis sebenarnya tapi semedangnya tak sempat
nak meng'on' laptop dan menaip...
 
kalau kat sekolah lagilah now line tak dapat di bilik iena so 
nak guna internet mmg susah...
nak harapkan SGT pun agak kureng...
 
 
 
 hmmm lately i have to admit mmg aku agak mood ke laut..
sokmo2 emo jer...
ntahla tak mau kata sebab baby... tapi mmg sebab aku jugak asik emo memanjang..
takpelah abaikan jerlah

.... eeeiii takutnya



adoiii nak tulis apa nih..
haaa tulah sampai tak tau nak tulis apa lagi dah...

sikit selit pasal PB
promo for rebate tinggal beberapa hari jer lagi
ujung bulan nih dah abisss, eeeiiiilekkkk
so kalau korang nak beli better now..

sebab cash buyers (esp) boleh save up to RM600 tau
inclusive of free gifts and rebate RM150
haaa banyak tuh...


tunggu apa lagi...
 pakej Guangzhou pun last this month...
am praying hard to get this one closed even though i know
maybe i couldnt be flying there with them
(waktu tuh dah 7/8 mth pregnant)


eh jom layan gambar2 my leaders yang gi Holland last week..


 
 
 
 
 
best jer jalan2 dengan kawan2...
lagi best kalau kita pun boleh gi sama kan..
hehe...
kena ada impian baru boleh terbang tinggi..
 
 
 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…