Skip to main content

Berpantang nanti..


hmm belum pun masuk 7 bulan tapi kepala otak dah ligat pikir nak pakai produk apa masa dalam pantang nanti... hehe.. tapi this time rasa cam tertarik dengan this one product plak. Tambah pulak lepas baca blog kesukaan yakni blog akak Redmummy kita...



 sejak baca kisah kak Red dengan Tanamera Postnatal nih
 mmg dah target kalinih nak cuba produk nih pulak... bukannya sebab tak sesuai ke apa
dengan produk lain tapi tulah.. belum betul2 jumpa yang serasi orang kata... hehe... dulu masa
bersalinkan Afi mmg deliver normal n dapatlaaaa berpantang ikut yang sepatutnya, 


- siap ada carta penggunaan lagi tuh.. hehe

tambah best kalau ada orang tolong jagakan cam kak Red tuh kan.. hehe.. semua siap diuruskan..
kita cuma sedia duit jer... (mesti banyak kan akak Red). Hehe tapi mmg berbaloiii laaa rasanya
sebab now she has slimmed down...



InshaaAllah nanti nak order the set, then masa pantang nak guna sepenuhnya set PB yang dah
beberapa lama tersimpan dalam lemari.. pastu nak consume Lactolite sekali.. harapnya dapat bagi
hasil yang diluar jangkaan sebab boleh tahan dasat jugak naik berat kali nih... serius sapa yang selalu
tengok akan kata 'i'm so BIG'


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…